STARLIGHT RESORT HOTEL'E 2 TAZE KAN

Starlight Resort Hotel’de iki yeni atama!

STARLIGHT RESORT HOTEL'E 2 TAZE KAN

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Starlight Resort Hotel’in bağlı bulunduğu World Of Sunrise (WOS) grubunda yeniden yapılanma çerçevesinde iki yeni atama gerçekleştirildi.

Manavgat’ın Kızılağaç turizm merkezinde toplam 1315 yatağıyla Akdeniz’in en büyük tesislerinden biri olan Starlight Resort Hotel’de 2022 turizm sezonu için hazırlıklar sürdürülüyor. Otelin bağlı bulunduğu World Of Sunrise (WOS) Grubu’nda devam eden yeniden yapılanma çerçevesinde çeşitli pozisyonlara atamalar gerçekleştirildi. Grubun, insan kaynakları direktörlüğüne Tercan Gürbüz, Kalite direktörlüğüne ise Emre Şahin atandı.


Emre ŞAHİN / Starlight Resort Hotel Kalite Müdürü


Tercan Gürbüz / Starlight Resort Hotel İnsan kaynakları direktörü

Starlight Resort Hotel yetkilileri, 2022 turizm sezonu için çalışmalarını devam ettirdiklerini belirterek, 2008 yılından bu yana hem tatil hemde sportif amaçlı olarak Türk turizme verdikleri katkıları devam ettireceklerini söyledi. En son yapılan atamalarla göreve başlayan Tercan Gürbüz ve Emre Şahin’in uzun yıllar boyunca Türkiye’nin önemli turizm gruplarında benzer pozisyonlarda yönetici olarak çalıştıkları belirtildi.