SUNEXPRESS, GRİNÇ İLE YENİ YILA VEDA EDİYOR

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Universal Pictures işbirliği ile Boeing 737-800 model uçağını, tüm dünyada hem çocukların hem yetişkinlerin merakla beklediği Grinç (The Grinch) animasyon filminin karakterleri ile sunuyor.

SUNEXPRESS, GRİNÇ İLE YENİ YILA VEDA EDİYOR

Çocukları ile seyahat eden misafirlerine her zaman öncelik veren aile dostu havayolu SunExpress, çocukları gülümsetmek ve onlara sevdikleri çizgi film kahramları ile keyifli bir yolculuk geçirtmek amacı ile bir uçağını Grinç filminin karakterleri ile boyuyor.

Sadık köpeği Max ile birlikte yaşayan ve yılbaşından hiç hoşlanmayan yeşil, huysuz ama bir o kadar da sevimli bir karakter olan Grinch’in yeni yıl kutlamalarını engellemek için atıldığı eğlence dolu maceraları konu eden, ülkemizde de 22 Kasım tarihinde vizyona girecek olan The Grinch filminin karakterleri ile boyanan SunExpress uçağı, özellikle çocuk yolcuların beğenisini kazanacak.

Daha önce de SunExpress uçağını süsleyen Minyonlar filminin karekterlerinin ardından bu havayolunun Universal Pictures ile gerçekleştirdiği ikinci işbirliğidir. SunExpress Ticari Direktörü Peter Glade, “Aile dostu bir tatil havayolu olarak yaklaşan yeni yıl sezonunda bir uçağımızı Grinch gibi yılbaşının sembolü haline gelmiş bir karakter ile süsleyerek yolcularımızın yüzlerine bir gülümseme kondurmayı umuyoruz" dedi.

Seyahat etmeyi daha keyifli hale getirmeyi amaçlayan tatil havayolu SunExpress, eğlence ile seyahati birleştirerek misafirlerine bulutların üstünde en yüksek seviyede uçuş deneyimi sunmaya devam ediyor.