SUNEXPRESS'TEN ÖZEL AVANTAJLI ITB UÇUŞU

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, turizm pazarına yön veren ITB Berlin Fuarı’na çok özel fiyatlarla uçuş imkanı sunuyor.

SUNEXPRESS'TEN ÖZEL AVANTAJLI ITB UÇUŞU

Bu yıl havacılık ve turizmde 30. yılını kutlayan SunExpress, 4 - 8 Mart 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan ve seyahat endüstrisinin dünyadaki en önemli buluşma noktalarından biri kabul edilen ITB Berlin Fuarı’na katılmak isteyen turizm sektörü çalışanlarına avantajlı fiyatlarla seyahat etme fırsatı sunuyor.SunExpress’in ITB Berlin Fuarı’na özel seyahat kampanyasından yararlanmak isteyen turizm profesyonelleri, Antalya’dan ve İzmir’den Berlin’e gidiş-dönüş vergiler dahil 249 Avro ve tek yön 149 Avro üzerinden rezervasyonlarını yapabiliyor.

Çoğunlukla tur operatörleri, havayolu şirketleri ve oteller çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği ve ziyaretçi sayısıyla dünyanın en büyük turizm pazarı unvanına sahip ITB Berlin Turizm Fuarı’na SunExpress’in uygun fiyatları ile seyahat etmek isteyen yolcular, 0232 455 57 77 no’lu telefondan ya da [email protected] adresi aracılığıyla bilet rezervasyonlarını gerçekleştirebilirler.