SWAY HOTELS, KIŞI MİSAFİRLERİNİ KANYON’DAKİ ESCALE’DE KARŞILADI

Kayak sporuna gönül verenlerin adreslerinden Erzurum Palandöken’deki beş yıldızlı SWAY Hotels mevsimi İstanbul’da açtı. İstanbul’da sınırlı sayıdaki konuğunu ağırlayan SWAY Hotels Y.K. Başkanı Can Dikmen, “Bu, aslında bizim beşinci doğum günümüzdü. Kapılarımızı Xanadu Snow White olarak 11 Kasım 2011’de açtık, 2015 yılından sonra SWAY Hotels olarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Geçen dört yıl içerisinde misafirler ile kurulan yakın ilişkinin, SWAY’in Türkiye’nin kaliteli kayak adresi olmasını sağladığını söyleyen Dikmen, “Kar yağmadığında bile yapay kar makineleri sayesinde kayılabilen, bu sayede sezonu son 5 yıldır Türkiye’de ilk açan tesis olma özelliğine sahip, pistleri gece kayağı imkanı sağlayan, şık dekorasyonu, kaliteli hizmet ve yemekleri ile SWAY, eminim, bu mevsim de, kayak tutkunlarının adresi olacak” diye konuştu.

Marka değişikliğine gitme nedeni ile ilgili sorulara muhatap olan Dikmen, “Binanın yatırımını yapmak nispeten kolay, marka yatırımı daha zor. Bu işe ilk kalkıştığımda, nasıl bir otel istediğimi biliyordum. Fiziki altyapı olarak istediğim kaliteyi sağladım; otel şık ve güzel, odalar ortalamadan büyük ve ferah, tesisin kendisi Avrupa’daki benzerlerinden farksız, hizmet iyi” dedi ve ekledi: “Bu kadar yatırım ardından, markayı da yönetebileceğimizi zaman içinde gördük ve bu kararı aldık. Bu sektörde marka yatırımı, fiziki yatırım kadar önemli. Bundan sonra çabamız SWAY Hotels markasını güçlendirmek için olacak”.

Davetliler, keyifli bir gece ardından Escale’den ayrıldılar.