TAMER KIRAN:ANTALYA DENİZ TURİZMİNİN MERKEZİ VE GÖZ BEBEĞİ!

İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın İstanbul’da gerçekleştirilen yeni yılın ilk meclis toplantısına katılan Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin, başta İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran olmak üzere, Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda TURMEPA Başkanı olan Şadan Kaptanoğlu, Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır ve geçmiş dönem Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı ve halen Meclis üyesi olan Cengiz Kaptanoğlu ile bir araya geldi.

TAMER KIRAN:ANTALYA DENİZ TURİZMİNİN MERKEZİ VE GÖZ BEBEĞİ!

Antalya’ya gösterilen ilgiye teşekkür eden DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin, “Antalya’da denizcilerimizin sorunlarının çözümünde her zaman bizlere destek olan başta Başkanımız Tamer Kıran olmak üzere Başkan Yardımcılarımıza ve yönetim kurulu ve meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Bu destek ile Antalya’mızda denizciliğimizin daha da gelişmesi adına projelerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Tamer Kıran “Antalya’nın deniz turizminin sorunları ile yakından ilgileniyoruz”

İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran Antalya’nın Deniz turizminin merkezi ve göz bebeği olduğunu ifade ederek, “Hem İMEAK Deniz Ticaret Odası hem de Antalya Şubesi olarak, Antalya’nın deniz turizminin sorunları ile yakından ilgileniyoruz. Şube Başkanımız, Şube Yönetim Kurulumuz her daim, hem Antalya Büyükşehir Belediyesi ile hem de Valilik ile çok yakın çalışma halinde. Antalya’nın ve Antalyalıların deniz ilgili bütün sorunlarına el atıyoruz. Bugüne kadar iyi başardığımız çalışmalar var. Halen programımızda olan bölgede çekek yerlerinin çözüme kavuşması gibi programlarımız devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda, birer birer bunları hayat geçireceğiz” dedi.

Antalya’yı Allah nazarlardan saklasın!

İMEAK DTO Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda TURMEPA Başkanı olan Şadan Kaptanoğlu, DTO Antalya Şubesinin çalışmalarını yakından takip etiklerini belirterek, “Antalya’yı Allah nazarlardan saklasın. Antalya bizim çok önemsediğimiz bir şubemiz. Çok çalışıyorlar. Hep beraber elimizden geldiğince çok çalışıyoruz.  Türkiye gelişen, büyüyen bir ülke. Antalya’da, sektörümüzde büyüyor ve gelişiyor. Biz sorunumuz bitse, diğer sorunlarımız başlıyor. Dolayısı ile daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Dinamik yapımızı korumaya çalışıyoruz. Elimizden geldiğince çalışmaya devam ediyoruz. Çok yakında Antalya’yı ziyaret edeceğiz” dedi.

Antalya en fazla üyeye sahip!

İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır' da Antalya’nın İMEAK Deniz Ticaret Odası içerisinde en fazla üyesinin bulunduğu şube olduğunu belirtirken, “Antalya bölgesel olarak  çok önemli bir yere sahip. Deniz turizmi açısında da çok önemli bir potansiyeli barındırıyor. Antalya’daki şubemiz ve üyelerinin sorunları ile yakından alakalıyız. Çözüm açısından odamız ciddi çalışmalar yapmakta. Antalya’da yapılan projelere destek vermekteyiz” dedi.

Antalya’nın yüzü gelecek!

İMEAK Deniz Ticaret Odası geçmiş dönem Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanı ve halen Meclis üyesi olan Cengiz Kaptanoğlu da yaptığı açıklamasında, “Antalya’nın yüzü gelecek. Antalya denizde bu dönem çok daha iyileri görecek. Çünkü Antalya buna layık. Antalya deniz turizminin beşiği. Ve dolayısı ile Antalya’daki denizle ilgili hiçbir sıkıntının kalmayacağına inanıyorum. Sayın Başkan, yöneticiler ve İstanbul Merkezin yöneticileri bütünleşerek kardeşçe sorunları çözüyorlar. Zaten çok önemli bir meselede yok. Yeni yönetim ile daha 8 ay oldu Antalya’nın meselesi bitmiş durumda” diye konuştu.