TANITIM VE PAZARLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM

Bu yıl turizmde yaşanan olumsuzluk karşısında, moral bozmak yerine daha fazla çalıştıklarını kaydeden BW PLUS The President Hotel Genel Müdürü Atakan Altuğ, “Seyahat acentaları ve kurumsal şirketlere yaptığımız ziyaretleri arttırdık. Fuarlara, toplantılara ve workshoplara katılmaya devam ettik. Ekip olarak sahaya indik, işleri kovalıyoruz. Bu dönemde, oturan iş alamaz” dedi.

Komşu ülkelerdeki tanıtım ve pazarlama faaliyetlerini arttırarak sürdürdüklerini anlatan Atakan Altuğ, yapılan çalışmaların olumlu geri dönüşlerini almaya başladıklarını söyledi. Genel Müdür Altuğ, THY ve uçak şirketlerimizin uçtuğu her yere tanıtım gerçekleştirmeye çalıştıklarını kaydetti.

Yılın ilk 8 ayında, yüksek doluluğa ulaşan tesislerden birisi oldu

Otel olarak yılın ilk 8 ayında, yüksek doluluğa ulaşan tesislerden birisi olduklarını ifade eden Atakan Altuğ, şunları söyledi:

“İstanbul turizminde, daralma yaşamaktayız. Bu yıl yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen, otel olarak yılın ilk 8 ayında, Tarihi Yarımada bölgesinde yüksek doluluğa ulaşan tesislerden birisi olmayı sürdürüyoruz. Bu başarıda; yurtiçi ve yurtdışında katıldığımız toplantıların, tanıtım-pazarlama çalışmalarının ve ekip olarak var gücümüzle çalışmamızın rolü büyüktür. İstanbul’un yanı sıra, Ankara, İzmir, Ordu,  Rize, Adana gibi diğer illerimize ziyaretler yapmaktayız” diye konuştu.

Eylül ile birlikte fuarlar başlıyor; rotayı fuarlara çeviriyor

Eylül ayıyla birlikte yurtiçi ve yurtdışı fuarların başladığını anlatan Atakan Altuğ, ekip olarak rotayı fuar ve toplantılara çevirdiklerini belirtti. Fuarlarda ve workshoplarda aktif olmayı planladıklarını kaydeden Atakan Altuğ, konuşmasına şöyle devam etti:

“Yurtiçi ve yurtdışındaki turizm fuarları ve workshopların yanı sıra; yurtiçindeki sektörel fuarlara da katılacağız.  Otelimizi, İstanbul’u ve ülkemizi tanıtmak için, birçok organizasyonda yer alacağız” dedi.

Haftasonları, düğünlere ev sahipliği yapıyor

Otel olarak bu yıl, hemen hemen her haftasonu düğünlere ev sahipliği yapmakta olduklarını anlatan Atakan Altuğ, her 10 kişiden 8 kişinin tavsiye üzerine BW PLUS The President Hotel’i seçtiğini söyledi. Düğün organizasyonu konusunda ciddi bilgi birikimi ve tecrübeye sahip olduklarını ifade eden Atakan Altuğ, şunları kaydetti:

“Otel olarak, 27 yıldır turizme hizmet veriyoruz ve bu zaman diliminde sayısız düğüne başarıyla imza attık. Başarımızın öncelikli nedenlerinden birisi, yıllardır birlikte çalıştığımız deneyimli bir ekibe sahip olmamızdır. Nitekim otelimizde bir düğüne katılan kişiler; aldıkları hizmet, yemeklerin lezzeti ve servisi, Marmara Denizi manzaralı 370 kişilik salonu olması vs nedenlerden dolayı, çevresine tavsiye ediyor. Düğün için kulaktan kulağa tavsiye edilen ve seçilen bir otel olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.