TATİLCİLERİN TERCİHİ RIXOS HOTELS

TATİLCİLERİN TERCİHİ RIXOS HOTELS
Rixos Hotels, araştırma şirketi DORinsight'ın Marketing Türkiye için gerçekleştirdiği "Türkiye'nin En Beğenilen Otelleri" araştırmasında yerli turistlerin ilk tercihi oldu. 21 Ekim - 02 Kasım 2016 tarihleri arasında online olarak ve yönlendirme yapmamak için açık uçlu gerçekleştirilen araştırmaya 18 yaş üstü, A, B, C1 ve C2 sosyo-ekonomik statü gruplarına mensup kişiler katıldı. Araştırma kapsamında ilgili otel kategorilerinde konaklamış olan kişilerin gözünden her bir kategori için en beğenilen oteller belirlendi.

Özenli hizmet anlayışını, yenilikçi ve yaratıcı konseptiyle harmanlayarak konuklarını en iyi şekilde ağırlayan Rixos Hotels, araştırmanın ‘En Çok Beğenilen Yaz Otelleri’’ kategorisinde ilk sırada yer aldı.

Rixos Hotels ödüllere doymuyor

Rixos Sharm El Sheikh, Tripadvisor Traveller’s Choice 2016’da “Dünya’nın En İyi 25 Her Şey Dahil Resort Oteli” kategorisinde yer aldı ve bu kategoriye Mısır’dan seçilen tek otel oldu. Rixos Sharm El Sheikh, aynı zamanda “Ortadoğu’nun En İyi 10 Her Şey Dahil Resort Oteli” kategorisinde de birinci sırada yer aldı.

Rixos Hotels’in Türkiye’deki otellerinden Rixos Premium Bodrum ve Birleşik Arap Emirlikleri otelleri Rixos The Palm Dubai ve Rixos Bab Al Bahr, 2016 yılı boyunca dünya genelinde 1 milyonun üzerinde turistin oylamaları neticesinde belirlenen HolidayCheck’in “2017'nin En İyi Otelleri Listesi”nde yer aldı.