THOMAS COOK’UN ALMANYA’DAKİ 250 ACENTASI ANTALYA’YI TANIYOR

Geçtiğimiz Pazartesi Antalya’ya gelen 250 kişilik Alman acentacı Thomas Cook’un organize ettiği “Travel Games” ismini taşıyan gezi ile Antalya’yı yakından tanıyacak. Cuma gününe kadar Antalya’nın en önemli turizm merkezlerini ve otellerini gezecek olan Alman acentacılar hem Antalya’yı yakından tanışacak hem de kendileri için hazırlanan organizasyonlar çerçevesinde eğlenceli bir gezi yapacaklar.

ANADOLU ATEŞİ’Nİ İZLEDİLER
Antalya turunun ikinci gecesinde Kemer-Beldibi’ndeki Paloma Reneissance Beach Resort&SPA’da ağırlanan Alman acentacılar Türkiye’nin tanıtımında önemli bir yeri olan “Anadolu Ateşi”nin nefes kesen gösterisini izledi. Eğlenceli bir gece geçiren acentacılar bugün ise Antalya’daki turizm merkezlerini gezmeye devam edecekler.

GÜZEL DUYGULARLA GERİ DÖNECEKLER
Thomas Cook’un Almanya’daki 250 acentasını ağırladıklarını söyleyen Diana Travel Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Burak Tonbul, “Amacımız; Thomas Cook Almanya’nın tatil satışlarını yapan acentalarını neden Türkiye’yi satmaları gerektiğine ikna etmek. Bu süreç içinde onlara hem ürünlerimizi gösteriyoruz hem de iyi vakit geçirtiyoruz. Antalya’dan güzel duygularla Almanya’ya geri döndüklerinde Türkiye’yi temsil eden elçiler haline getirmeye çalışıyoruz” dedi.

HEM BÖLGEYİ HEM DE OTELLERİ TANIYORLAR
Gezinin komplike bir gezi olduğunu söyleyen Burak Tonbul, açıklamalarına şöyle devam etti: “Misafirlerimiz buraya Pazartesi günü geldiler. Cuma günü dönecekler. Alman acentacılar sadece bir bölgeyi değil Antalya’nın birçok bölgesini bu organizasyonla görecek. Örneğin dün Belek’te kaldılar Side’yi gezdiler. Önemli bölgelerimizi ve otellerimizi geziyorlar. Her akşam da onlar için hazırlanan programlara katılıyorlar.

THOMAS COOK İÇİN TÜRKİYE İSPANYA KADAR ÖNEMLİ
Bu aktivite Türkiye’yi tanıtmak ve Türkiye’yi daha fazla satmak için yaptığımız bir aktivite.
Bilindiği gibi Thomas Cook, Türkiye’nin özel bir markasının sahibi: Öger Tour. Öger Tour’un önceliği Türkiye satmaktır. Thomas Cook için Türkiye İspanya kadar önemli bir destinasyon. Bizim de bunu sonuna kadar desteklememiz ve bu kimliği koruyup geliştirmemiz gerekiyor. Bizim de önceliğimiz Türkiye destinasyonunu daha fazla pazarlamaktır.

Bu tip ağırlamaları daha önce de yaptık. Bu seferi özel kılan grubun içinde Öger’in de yer almasıdır. Biz acentacıların her seyahatlarinde çıtayı biraz daha yukarıya taşımak ve daha renkli ve daha akılda kalıcı olmak istiyoruz. Misafirlerimiz geri döndüklerinde ‘Bir daha geleceğiz’ demelerini istiyoruz.”