THY, NAİROBİ, DAKAR, SAO PAULO VE LVİV SEFERLERİ BAŞLIYOR

23 Şubat 2009 tarihinde başlayacak Nairobi (Kenya) seferleri, Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 18:45’te düzenlenecek. Nairobi’den dönüş seferleri ise Salı, Cuma ve Pazar günleri olarak planlandı.

Hızlı büyüme oranıyla dikkat çeken Türk Hava Yolları, İstanbul Atatürk Havalimanı’dan Dakar (Senegal) aktarmalı Sao Paulo (Brezilya) seferlerini haftada iki kez gerçekleştirecek. Sau Paulo’ya 22 Mart 2009 tarihinde başlayacak seferler, Çarşamba ve Pazar günleri saat 09:35’te düzenlenecek. Sao Paulo’dan dönüşler ise Pazartesi ve Perşembe günleri yapılacak. Sao Paulo’ya gidiş ve dönüş esnasında Dakar’da bir buçuk saat bekleme yapılacak.
Türk Hava Yolları’nın İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan yapacağı ve 20 Nisan 2009 tarihinde başlayacak Lviv (Ukrayna) seferleri ise Pazartesi, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftada üç kez karşılıklı planlandı. Seferlerin İstanbul kalkışı saat 12:35’te, Lviv’den dönüş ise yine aynı günler saat 15:40’ta olacak.

--- Beyrut ve Aşkabat’ta frekans artışı ---


Türk Hava Yolları, halen haftada beş uçuş yaptığı Beyrut’a 2 Ocak 2009 tarihinden itibaren her gün uçuş gerçekleştirecek. Aşkabat seferleri ise 4 Ocak 2009 tarihinden başlamak üzere haftada 7 frekanstan 10 frekansa çıkacak. Yeni tarifeye göre karşılıklı seferler Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri çift uçuş, diğer günler ise tek uçuş olarak düzenlenecek.