THY VE HALALBOOKING İŞBİRLİĞİ BAŞLATILDI

HalalBooking, Türk Hava Yolları'nın prestijli Miles&Smiles sadakat programı ortaklığı ile yeni yıla başlamaktan mutluluk duyuyor. Miles&Smiles üyeleri HalalBooking.com'da otel ve villa konaklama rezervasyonu yaparak Mil kazanma fırsatına sahip olacak.

THY VE HALALBOOKING İŞBİRLİĞİ BAŞLATILDI

Bu ortaklıkla birlikte Miles&Smiles üyeleri bir yıllık HalalBooking Loyalty Club (HBLC) üyeliğini deneyebilecekler. Yani, üyeler %15'e varan indirimlerden ve geç çıkış ve ücretsiz oda upgrade gibi ek ayrıcalıklardan da yararlanabilecekler.

HalalBooking.com’un Satış ve Pazarlama Grubu Başkanı Ufuk Seçgin: "Bu bizim için çok heyecan verici bir ortaklık. Miles&Smiles program ortağı olmaktan gurur duyuyoruz. Türkiye en popüler tatil noktalarımızdan biri ve müşterilerimizin çoğunun Türk Hava Yolları üzerinden uçuş rezervasyonu yaptığını zaten biliyoruz. Müşteri hizmetleri standartlarının kalitesine öncelik vererek markalarımız için aynı değer ölçütlerine önem veriyoruz. Miles&Smiles üyeleri için harika bir teklif oluşturduk. Hem HalalBooking ile rezervasyon yaparken Mil kazanacaklar, hem de Miles&Smiles statülerine eşdeğer statülerin ayrıcalıklarından faydalanacaklar. Classic ve Classic Plus üyeleri HalalBooking Loyalty Club'da özel indirimler ve ayrıcalıklar sunan Platinum statüsüne ve Elite ve Elite Plus üyeleri ise Diamond statüsüne dahil olacaklardır."