TITANIC HOTELS’DEN TURİZMDE HİZMET KALİTESİNE KATKI

“Turizm’in hizmet kalitesi okullar ile başlar,özel sektörle hayat bulur” bakış açısıyla Titanic Hotels insan kaynakları ekibi okul ziyaretleri, seminerler ve kariyer fırsatları sunmaya devam ediyor.

TITANIC HOTELS’DEN TURİZMDE HİZMET KALİTESİNE KATKI

Turizm elçileri olarak zaman zaman sahada görev yapan İnsan Kaynakları ekibi öğrencilere iş hayatının gerçekliklerini, karşılaşacakları olasılıkları, turizmde kariyer fırsatları ve çeşitli mülakat teknikleri gibi eğitimler sunuyor.

TITANIC HOTELS İstanbul Bölgesi Bölge İnsan Kaynakları Müdürü Fatih Baycan yaptığı açıklamada “İş hayatının zorlukları ile direkt temas kuran geleceğin yönetici adayları, mesleğin getirdiği zorluklar ile baş etmede sorunlar ve hatta meslekten uzaklaşma eğilimi göstermektedir. Bu ve buna benzer durumların yaşanmaması adına, Titanic Grubu olarak eğitim uzmanlarımız, tüm stajyer ve yeni mezun olmuş adaylara eğitimler vererek geçişin bilinçli olarak yapılmasını sağlamaktadır” diyor. “Alışkanlıkların yanı sıra teorik ve pratik eğitimlerin iş hayatında devam etmesi, çalışanın kendinden emin, hedeflerine yol haritasını belirlemiş, tecrübeli yöneticilerinden mentorluk almış ve okulda öğrendiklerini de pekiştirmiş oluyo ve böylece profesyonel bir kimlik kazanmış oluyor.” diyerek stajın önemini bir kez daha vurguluyor.

Gelecek Sensin!sloganıya Titanic Hotels Group, sektöre daha donanımlı, daha hazır ve özgüvenli öğrencilerin yetişmesine vesile olmaya devam ediyor.