TOPLANTI VE KONGRE SALONLARI İLE DAVETE HAZIR

TOPLANTI VE KONGRE SALONLARI İLE DAVETE HAZIR
25 Ağustos 2014 –Malatya’nın merkezinde ve Malatya Park AVM’nin hemen yanı başında bulunan DoubleTree by Hilton Malatya, seçkin servisi ve zengin mönü seçenekleriyle toplantı ve konferans salonlarında üst düzey hizmet veriyor.

Otel, biri üç bölümü ayrılabilen 120 m²’lik, diğeri ise iki eşit bölüme ayrılabilen 72 m²’lik iki büyük ve modern toplantı salonu ile iş buluşmalarının en tercih edilen adresi oluyor. Ayrıca son teknolojiyle donatılmış bir iş merkezinde ve geniş fuaye alanında katılımcılara her türlü konfor sunuluyor. DoubleTree by Hilton Malatya’nın 18. katındaki şehir manzarasına hakim ve teras bağlantılı board şeklindeki toplantı salonu ise gerçekten görülmeye değer.

DoubleTree by Hilton Malatya 202 konforlu odasının yanı sıra üç eşit bölüme ayrılabilen 825 m²’lik balo salonu ve 189 araçlık kapalı otoparkı ile konuklarının her türlü toplantı gereksinimine cevap veriyor. DoubleTree by Hilton Malatya’da davetlilere özel ayrı bir girişi olan Hitit Balo Salonu’nda lansman toplantılarından, motivasyon etkinliklerine, kurumsal toplantılardan çok özel kutlama ve parti organizasyonlarına imza atabilirsiniz.

Hilton HHonors üyesi olan etkinlik düzenleyicileri otelde düzenledikleri etkinlikler karşılığında Event Bonus Puanı kazanarak bu puanlarını havayolu miline çevirerek uçak bileti alabilir ya da Etkinlik Kredisine çevirerek bir sonraki organizasyonlarında kullanabilirler. Ayrıca otelde konaklayacak Hilton HHonors üyesi misafirler de yine bu konaklamalarından HHonors Puanı kazanarak ücretsiz konaklama ve uçak bileti gibi fırsatlarla dolu bir dünyanın tadını çıkarabilecekler.