TRAVEL TURKEY İZMİR İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde düzenlenen ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Kongresi Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olarak Türkiye Seyahat Acentaları Birliği-TÜRSAB ve İZFAŞ ortaklığıyla 12.kez 06-08 Aralık 2018 tarihleri arasında Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar kompleksi olan fuarizmir’de gerçekleşecek.

TRAVEL TURKEY İZMİR İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

TRAVEL TURKEY İZMİR 2017 YILINDA BİR REKORA İMZA ATTI!

Geçen yıl 36 farklı ülkeden 1284 katılımcının yer aldığı Travel Turkey İzmir fuarı, 63 farklı ülkeden 44.589 kişi tarafından ziyaret edilmiştİ. 2018 yılı içinde mevcut firmaların katılımı devam ederken, yeni firma ve yeni destinasyonlardan da artan katılım talepleri Travel Turkey İzmir’in bu yılda yeni işbirlikleri için ticari bir platform olacağını gösteriyor.  Buna bağlı olarak, fuarın bu yıl da büyümesi hedeflenmektedir. Sektörün talebi üzerine fuar bu Perşembe-Cumartesi günleri 3 gün boyunca organize edilecektir.   Fuar bu yıl  20.000 m2 nin üzerinde organize edilecek olup, 50.000  profesyonel ziyaretçinin fuarı ziyaret etmesi hedefleniyor.

TURİZM SEKTÖRÜNDEKİ EŞSİZ  İŞ FIRSATLARI VE YENİ TRENDLER BU FUARDA!

Travel Turkey İzmir Fuarı her yıl artan yurtdışı katılımıyla büyümeye, katılımcılarına fırsatlar sunmaya ve dünya turizm sektöründe bilinirliliğini arttırmaya devam ediyor.  Yurtdışı trendlerini takip ederek gelişen ve B2B olarak büyüyen fuarda her yıl yeni konseptler geliştirerek sektörün ihtiyaçlarına göre yeni özel bölümler oluşturulacak.

TRAVEL TURKEY İZMİR’DE İLK KEZ SEYAHAT TEKNOLOJİLERİ ÖZEL BÖLÜMÜ 

Travel Turkey İzmir Fuarı her yıl artan yurtdışı katılımıyla büyümeye, katılımcılarına fırsatlar sunmaya ve dünya turizm sektöründe bilinirliliğini arttırmaya devam ediyor. Yurtdışı trendlerini takip ederek gelişen ve B2B olarak büyüyen fuarda her yıl yeni konseptler geliştirerek sektörün ihtiyaçlarına göre yeni özel bölümler oluşturulacak. Bu yıl fuarda ilk defa sektörde ağırlığı her gün daha fazla hissedilen seyahat teknoloji firmalarının katılımıyla oluşturulacak TRAVEL TECHNOLOGY Özel bölümünde katılımcılar, profesyonel ziyaretçilere sektördeki yeni ürün ve teknolojilerini ayrılan özel alanda tanıtma imkanı bulacaklar. Ayrıca bu bölüm içerisinde kurulacak ‘Forum Alanında’ fuar boyunca yurtiçi ve yurtdışından gelecek önemli konuşmacılar sektörle bir araya gelerek sektördeki gelişmeleri interaktif olarak paylaşacaklar.

B2B  ve B2I  SPEED NETWORKING ETKİNLİKLERİ!

Fuarda, ülkemizin tüm destinasyonlarının tanıtımına büyük katkı sağlaması hedeflenerek bu yıl ilk defa Influencer Etkinliği düzenlenecek  Influencer Etkinliği kapsamında fotoğraf, video ve yazılarıyla tüm dünyada milyonlarca kişinin seyahat tercihine yön veren içerik yaratıcıları, bloggerlar ve sosyal medya fenomenleri VIP ziyaretçi olarak fuar boyunca  ağırlanaca. Fuarın ikinci günü yapılacak özel paneller sonrasında B2I (Business-to-Influencer) toplantılarında katılımcılar, dijital platformun öncüleri, sektör profesyonelleri ve marka temsilcileriyle bir araya gelecekler.  Ayrıca, Türk Hava Yolları (THY) nin desteğiyle her yıl devam eden dünyanın önemli tur operatörleri ve seyahat acentelerinden satın almacılar ile fuarda stand ile yer alan katılımcı firmaların buluşacağı ‘Speed Networking Etkinliği’ fuarın ilk 2 günü gerçekleştirilecek. Bu yıl özellikle MICE ile ilgili birçok satın alıcı fuarda Hosted Buyer programı çerçevesinde VIP ziyaretçi olarak ağırlanacak.  Bu program ile fuar katılımcılarının yeni iş bağlantıları yapmalarını ve ülkenin turizm gelirlerini artıran sözleşmelere imza atmaları hedefleniyor.

FUARLA EŞ ZAMANLI 4.ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ KONGRESİ

4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, 6-8 Aralık 2018 tarihleri arasında Türsab ve İzfaş ortaklığıyla dördüncü kez fuarla eş zamanlı başlayıp üç gün boyunca A salonunda yapılacaktır. Kongre, dünyanın önde gelen gastronomi ve turizm uzmanları ile eğitimcilerini bir araya getirmek, gelişen turizmin ihtiyaçlarına cevap verebilecek yeni yaklaşımlar kazanmak amacıyla düzenleniyor.


Turizm Dosyası olarak her yıl takip ettiğimiz ‘Travel Turkey İzmir’ Fuarı2nın 2017 yılı yansımaları....