TRAVELEXPO ANKARA GÜN SAYIYOR

TRAVELEXPO ANKARA Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı beşinci kez , 03-06 Mart 2022 tarihlerinde ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı ,Ankara Valiliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi , Ankara Ticaret Odası ,Ankara Sanayi Odası, Ankara Kent Konseyi ,TÜRSAB, ATİD,ANTOD,TUADER,ANRO,TUREB ,SKAL ANKARA ve TAV Havalimanları destekleriyle düzenlenecek.

TRAVELEXPO ANKARA GÜN SAYIYOR

Ülkemizin turistik potansiyelinin değerlendirileceği , tanıtılacağı fuarda özellikle Kültür Turizmi , Termal ve Sağlık Turizmi , Kamp ve Karavan Turizmi konularında zirveler yapılacak.

Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi ile işbirliği yaparak T.C. Ticaret Bakanlığı desteği ile 200 yabancı profesyonel in B2B görüşmeler için ağırlanacağı bir alan ayrılırken,Türkiye Kamp ve Karavan Derneği ile işbirliği yaparak özel bir bölüm oluşturuldu. Türkiye Kamp Karavan Derneği’nin önemli katkıları ile Kamp ve Karavan konusunda faaliyet gösteren karavan ve ekipman üreticileri, ithalatçıların stantlı katılım sağlayacakları fuarda turizmin bu dalı için ziyaretçilerin bilgileneceği konferans ve paneller de düzenlenecek.

Her yıl olduğu gibi 15’in üzerinde ülkenin katılacağı fuarın, ülkemizin, komşu ve çevre ülkelerin kültür ve turizm potansiyelinin tanıtılabileceği, yurt dışından gelecek özel profesyoneller ile sektör temsilcilerinin bir araya gelecekleri ikili görüşmelerin organize edileceği bir etkinlik olması hedefleniyor.

ATİS Fuarcılık olarak 2016 yılından buyana aralıksız 4 kere düzenlenen TRAVELEXPO ANKARA Fuarı 2019 yılında 18 ülke, 14 şehir 200’ün üzerinde katılımcı ile 30.000’den fazla ziyaretçiyi ağırlamıştı.