TRT ANTALYA RADYOSU 2016 YILINDA DA BÖLGESEL YAYINLARINA DEVAM EDİYOR

Akdeniz bölgesinin nefesi, sesi olmayı hedefleyen TRT Antalya Radyosu 27 Haziran 1962 yılında ilk kez dinleyiciyle buluştu. Akdeniz bölgesinin köklü geçmişiyle hafızalarımızda iz bırakan; Gezen Mikrofon, Bu Toprağın Sesi, Söz Uçar Yazı kalır… vb gibi nice programlara 53 yıldır imza attı.
Günümüzde ise “AKDENİZİN SESİ” programıyla; Antalya, Burdur ve Isparta illerinin gündemini, güncel olaylarını, etkinliklerini, folklorik değerlerini, tarım ve turizm potansiyelini, sorunlara çözüm önerilerini; uzman konuklar ve yerinden bağlantılarla dinleyiciye aktaran bölgesel yayın gerçekleştiriyor. TRT Antalya Radyosu, Antalya Lara Stüdyolarından her gün 10:00 – 12:00 arasında bölgesel yayınıyla dinleyicileri ile buluşuyor.

 Teke yöresinde bölgesel yayın gerçekleştiren tek radyo olma özelliği taşıyan TRT Antalya Radyosu; ayrıca TRT’nin ulusal radyo kanalları olan RADYO 1, TRT TÜRKÜ, TRT NAĞME, TRT RADYO 3 ve TÜRKİYE’NİN SESİ RADYOSU’ na da programlar hazırlayarak Antalya’dan Türkiye’ye ve dünyaya sesleniyor.

TRT Antalya Radyosu’na, sosyal medyada,  “TRT Antalya radyosu” facebook ve twitter hesaplarından, [email protected] e posta adresinden ulaşabilirsiniz.
Yayını FM bandı üzerinden, uydu alıcınızda TRT paketinden ve internet üzerinden dinleyebilirsiniz… FM bandı frekansları ise,
Antalya    Merkez    100.6          
 Antalya    Kaş        88.1        
Antalya     Alanya    90.3           
Antalya    Kumluca    93.1                       
Antalya    Demre    101.7                 
Antalya    Manavgat    98.6                       
Antalya    Elmalı        99.6           
Antalya    Akseki        88.5        
Antalya     Gazipaşa    96.2           
 Antalya    Kalkan    98.8        
Antalya      İbradı        88.3                                                                                           
Burdur     Altınyayla    103.0           
Isparta    Aksu        88.7       
Burdur    Bucak        101.5           
Isparta    Keçiborlu    94.0       
Burdur    Karamanlı    101.5           
Isparta    Merkez    95.1      

TRT Antalya radyosu yarım asırlık yayıncılık tecrübesiyle dün olduğu gibi yarınlarda da Akdeniz’in nefesi, sesi olmaya devam edecek.