TRUVA OTEL SAĞLIKLI TURİZM BELGESİNİ ALDI

COVID-19 sürecinde Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinesinde başlatılan, dünyada da ilk örneklerden biri olan 'Sağlıklı Turizm Belgelendirme Programı'na Çanakkale’de bulunan Büyük Truva Hotel’de katıldı.

TRUVA OTEL SAĞLIKLI TURİZM BELGESİNİ ALDI

Çanakkale’nin ilk ‘Sağlıklı Turizm Belgesi’ almaya hak kazanan Büyük Truva Hotel, 157 başlıkta özetlenen sağlık, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygunluk açısından verilen sertifikayı aldı.

Büyük Truva Hotel Genel Müdürü Salih Zeki Yüksel yaptığı açıklamada, çalışan ve misafirlerin sağlığı için tüm tedbirleri aldık. Otelimizde, ilk giriş anından itibaren bakanlığın belirlediği kuralları kesintisiz uyguluyoruz. Hijyende kullanılacak ürünler, sosyal mesafe ve dezenfeksiyon sıklığımız ile misafirlerimize sorunsuz bir tatil deneyimi yaşatıyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonunda, koronavirüs sonrası otellerin hijyen kalitesini belirlemek için uygulamaya aldığı Sağlıklı Turizm Belgesi’ni aldık. Kısa süre içerisinde yetkililer gelip, gerekli kontrolleri tamamladıktan sonra sertifikamızı almaya hak kazandık. Bulunduğumuz Çanakkale bölgesinde bu belgeyi ilk ve tak alan otel arasında yer alıyoruz. Sertifikayla birlikte hijyen kalitemizi ve standardımızı da belgeledik” dedi.