TUI TRAVEL / SUNTOPİA PEGASOS PLANET HOTEL'DE 25 GENÇ KALFALIK BELGELERİNİ ALDILAR

TUI TRAVEL / SUNTOPİA PEGASOS PLANET HOTEL'DE 25 GENÇ KALFALIK BELGELERİNİ ALDILAR
Bu dönemde Ön büro bölümünden 2 kişi, Servis Bölümünden 10 kişi, Kat Hizmetleri bölümünden, 7 kişi ve Aşçılık bölümünden ise 4 kişi kalfalık belgesi almaya hak kazandı

Suntopia Pegasos Planet Genel Müdürü Mehmet BAHAR, Mezuniyet Töreninde yaptığı konuşmada, “Sektörün ihtiyaç duyduğu yetişmiş iş gücü ihtiyacını, sürekli olarak şikayet etmek yerine, otelimizin olanaklarını değerlendirerek, mevcut usta eğitici kadromuzun destek ve gayretleriyle 25 gencimizin otelcilik mesleğine kazandırılmış olmasından mutluluk duyuyorum. Aynı zamanda Suntopia Otelcilik Zinciri olarak, eğitim faaliyetlerimizin böyle güzel sonuçlara ulaşması, kursiyerlerimizin başarıları bizleri gururlandırıyor ”, dedi.
Törende Meziyet Köseoğlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Levent Aysal ise, Alanya’da çeşitli kuruluşlarla ve şirketlerle işbirliği yaparak, farklı konularda mesleki eğitimlerin düzenlenmesine destek olduklarını, söyledi.



Mezuniyet Törenine katılan Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, Alanya’da turizmin ve otelciliğin gelişmesinde, eğitilmiş işgücüne büyük ihtiyaç olduğunu, aynı zamanda mezun olan gençlerin eğitim aldıkları işletmede istihdam edildiğini, söyledi.


 
Açılış konuşmalarından  sonra Kalfalık Belgelerinin mezunlara verilmesi ile törene devam edildi. Kursiyerler, Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan’dan,  Milli Eğitim Müdürlüğü mensuplarından  Öğretmenlerinden , Usta Öğreticilerden ve Suntopia Pegasos Oteli Departman Yöneticilerinden  Kalfalık belgelerini aldılar.