TUR OPERATÖRLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

2022 Gelibolu Anzak Günü Anma Törenleri...

TUR OPERATÖRLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Avustralya Gazi İşleri Bakanlığı Ulusal ve Uluslararası Törenler Genel Direktörü John McKinnon, Direktör Yardımcısı Paul Richardson ve Gazi İşleri Bakanlığı Gelibolu Projeler Müdürü Nurcan Şen, Anzak Günü Gelibolu 2022 Anma Törenleri, Tur Operatörleri Bilgilendirme Toplantısı kapsamında TÜRSAB Genel Merkezini ziyaret etti.

Program öncesinde TÜRSAB Başkanı Firuz B. Bağlıkaya ile TÜRSAB Pazarlama ve Koordinasyon Grup Başkanı Levent Demirel’in katılımlarıyla toplantı düzenlendi.Ardından seyahat acentası temsilcilerinin katılımlarıyla Gelibolu Yarımadası`nda düzenlenecek olan 2022 Gelibolu Anzak Günü Şafak Töreni öncesi, rota, operasyon ve program akışı ile ilgili Anzak Günü Gelibolu 2022 Anma Törenleri, Tur Operatörleri Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

TÜRSAB İhtisas Başkanlıkları koordinasyonunda gerçekleşen toplantıda pandemi şartlarında bu yıl düzenlenecek olan Anzak Günü Gelibolu Anma Törenleri hakkında tur operatörlerini ilgilendiren hususlar ve her sene düzenlenen törenlerin turizme katkıları değerlendirildi.