TURGUTREİS’İN ÇEHRESİ SWISSÔTEL RESORT BODRUM BEACH OTEL İLE DEĞİŞİYOR

Swissôtel Resort Bodrum Beach, dünya çapındaki Swissôtel Hotels & Resorts portföyünün en yenisi olarak, Haziran 2015’te Türkiye’de, Bodrum şehir merkezine kısa bir sürüş mesafesinde olan Turgutreis koyunda muazzam bir konumda bulunan özel bir sahilde kapılarını açacak.

New York Times’da, ‘Türkiye’nin St.Tropez’i’ olarak adlandırılan Bodrum Turgutreis’de hizmet verecek olan Swissôtel Resort Bodrum Beach, 66 ferah misafir odası ve suit odası, aynı zamanda 72 özel hizmet sunulan rezidans ve vilları ile, tanınmış bir Türk tasarım stüdyosu olan GAD International’dan Gökhan Avcıoğlu tarafından dizayn edildi. Avcıoğlu’nun yeşil taş ile kaplanmış cepheler yaratmak için dikey bahçeler kullanarak yapıyı doğa ile zekice bütünleştirmesi sayesinde, otelin geniş sınırları Ege kıyılarının inişli çıkışlı tabiatı ve Turgutreis’in narenciye bahçeleri ile içi içe geçiyor.

OTEL İÇİNDE DENİZ KENARI HİSSİ

İç mekanlarda da doğal malzemelerin kullanımına devam edilerek, Çağdaş Design Works’den Irmak Çağlar’ın tasarımı ile nefes kesen modern iç mekanlarda bütünlük sağlanıyor. Nötr kum ve taş renkleri eşliğindeki Brezilya mavisi oniks, koyu mavi ve beyaz masif parke zeminlerle misafirlerin her daim deniz kenarında olduklarını hatırlamaları esas sağlanıyor. İsviçre patentli ilham veren dokunuşlara- gösterişli mermer bar tezgahlarından lobinin tasarım duvarındaki sanatsal dişli çark tasarımına kadar – otelin her açısında rastlanıyor. Titiz İsviçre modernizmi Ege’nin rahat yaşam tarzı ile buluşuyor.

Otelin Genel Müdürü Emre Kocamustafaoğulları, “Misafirlerimiz, işlevsellik ve konforun bütünleştiği noktada kültürlerin buluşmasını ve aynı zamanda çağdaş bir ortamda yerel mirası deneyimleyeceklerdir. Kısacası, yerel Türk çekiciliği ile İsviçre kültürünü tadacaklar” şeklinde konuşuyor.



TATİL KEYFİ İKİYE KATLANIYOR…

Sınırsız, çift yükseklikte cam cephesi ile nefes kesen deniz ve günbatımı manzarası sunan otelin lobisi cazibe noktası oluyor. Yapısal tasarıma örgülenmiş olan Bodrum yöresine özgü begonvil çiçekleri, seçkin ve modern bir iç mekan bahçe hissi veriyor.

Swissotel Resort, Bodrum Beach’in özgün spa ve spor markası, Pürovel Spa & Sport şık ve çağdaş bir ortam içerisinde sağlık yaşam için Alpler'den esin alan çözümler sunmaktadır.

Dinlenme alanları yenilenme ve canlanma deneyimi için mükemmel bir ortam sunmaktadır. Stüdyo ile kapalı ve açık yüzme havuzu tesisleriyle fitness merkezi şık bir ortam içinde sağlıklı bir yaşam için gerekli zemini hazırlamaktadır. Spa’da bulunan açık ve kapalı yüzme havuzu, jakuziler, buhar odası ve Türk hamamı dışında özel hamam ve bu özel hamamın içinde bulunan sauna ve spa süitleri de otelin farkını ortaya seriyor.

Pürovel Spa, etkili, doğal ürünleri ve türk ve yurtdışından gelen terapistlerin belli dönemlerde uygulayacağı Fizyoterapi masaj teknikleri ile misafirlerine benzersiz deneyimler sunmaya aday.

Söz konusu olanakları, özel kumsal ve içinde yer alan su sporu tesisleri tamamlamaktadır. Pürovel Spa&Sport merkezi tatilde keyfini ikiye katlamak isteyenleri bekliyor..



GÜN BOYU EŞSİZ LEZZETLER

Swissôtel Resort Bodrum Beach, dört adet restoranı ve barı ile Türk mezeleri, taze balık ve bölgeye özgü spesiyaliteler sahilde ve havuz kenarında gün boyu yemek mönüsü ile hizmet verecek. Yaz ayları boyunca Asya-Akdeniz mutfağı ve canlı DJ performansı ile The Roof Bar akşamları canlı bir nokta olacak. Eşsiz Ege manzarasında Asya mutfağının zirvesi Jûhi Restoran tadına doyamayacağınız sushi’lerimiz ile misafirlerine gastronomik deneyimler sunmaya hazır.

Otel, aktif gezginler için de çekici bir nokta olacak. Bölgenin iklimi rüzgar sörfü, dalış ve diğer su sporları için ideal koşullar sunuyor. Otelin özel plajı ve yüzer platformu sıcacık güneş ışıklarında uzanmak ve Ege Denizi’nin ışıldayan sularına dalmak için eşsiz bir fırsat sağlıyor.