TURİZMPARK'TAN SEVGİLİLER GÜNÜNE ÖZEL EN ROMANTİK ŞEHİR ÖNERİLERİ

Kimisi sevdiği ile birlikte romantik bir gün yaşamak için Sevgililer Günü için programını çoktan ayarladı, kimisi ise hala ne yapacağına karar veremedi. Bu özel günde sevdiğini şaşırtmak isteyen ve hala karar verememiş olanlar için TurizmPark’ın uzman rehberlerinden en romantik 3 şehir alternatifi…

Aşk Şehri Paris

Romantizmle özdeşleşmiş şehirlerden biri olan Paris, Sevgililer Günü’nü geçirmek için en ideal şehirlerden biri. Bu sofistike, romantik ve büyüleyici şehirde sevdiğinizle birlikte mutlaka Eyfel Kulesi’nde fotoğraf çekilmeli, tüm dillerde “Seni Seviyorum” yazılmış olan aşk duvarını ziyaret etmeli ve Champs Elysees’de rengarenk makaronlardan yiyerek şehri keşfetmenin keyfini çıkarmalısınız.

Eğlencenin Başkenti Amsterdam

Sıradışı bir tatil isteyenler için en iyi alternatiflerden olan özgürlüklerin şehri Amsterdam, sevgilinizle eğlence dolu anlar yaşamak için ideal. Amsterdam’ın büyüleyici atmosferi eşliğinde sevdiğinizle bisiklete binip, Vondelpark’ta piknik yapabilir, Dam Meydanı, Kırmızı Fener Sokağı ve Kraliyet Saray’nı fotoğraflayarak mutluluk dolu anılar biriktirebilirsiniz. Kuzey’in Venedik’i olarak anılmasına sebebiyet veren o meşhur kanalları mutlaka görmeniz gereken yerler arasında yer alıyor.

Rüya Şehir Venedik

İtalya deyince akla ilk gelen şehirlerden olan Venedik, sevgililerin aşk dolu bir seyahat yapabilecekleri sayılı şehirler arasında yer alıyor. Kanalları ve gondolları ile ünlü bu kentte, sevdiğinizle beraber göz alıcı mimarinin, San Marco’s Meydanı’nda canlı müziğin ritminin, tarih kokan dar sokakların ve elbette leziz yemeklerin keyfini çıkarın. Özellikle başlangıç tarihi Sevgiler Günü’ne denk gelen geleneksel Venedik Karnavalı’nı mutlaka deneyimlemelisiniz.

Sizler de Sevgililer Günü’ne özel fırsatları kaçırmamak ve turlar hakkında detayları öğrenmek için turizmpark.com’u ziyaret ederek eşsiz bir 14 Şubat için ilk adımı atabilirsiniz.