TÜRK OTELLERİ, 750 REİSEBÜRO VE 20 TUR OPERATÖRÜ İLE BULUŞACAK

TÜRK OTELLERİ, 750 REİSEBÜRO VE 20 TUR OPERATÖRÜ İLE BULUŞACAK
Bu yıl 25. kez yapılacak olan çalıştaya 750 Reisebüro, 20 tur operatörü, ülke ve bölge temsilcilerinin yanı sıra farklı ülkelerden otel, havayolu ve diğer sektörlerden firmalar katılacak. Geçen yıl TÜROFED bölge temsilcileri ve 18 otel ile katılım gösteren Türkiye, bu sene yine buluşmaya katılacak. Premium sponsorluklarını Türkiye, İspanya, TUI, Thomas Cook, Der Touristik, Amadeus ve etc’nin yaptığı çalıştay, farklı içerikleriyle de dikkat çekecek.

01-02 Haziran 2018 tarihleri arasında yapılacak olan çalıştaya katılacak olan Türk otelleri, kendi otellerini reisebüro yetkililerine birebir anlatacak. Önemli bir tanıtım çalışmasına imza atacak olan oteller, reisebüro ve tur operatörleri ile buluşarak önemli işbirliklerine de imza atacak.

TSS Group’un Almanya’nın Dresden kentinde gerçekleştireceği büyük buluşma hakkında açıklama yapan TSS Türkiye Direktörü Hasan Çetin, “Dresden’de yapılacak olan çalıştay, birebir reisebüro ve tur operatörleri ile görüşmek isteyen oteller için önemli bir buluşmaya şahitlik edecek. Otellerimiz bu organizasyon ile kendi otellerini ve Türkiye’yi birebir tanıtma imkanı bulacak” dedi.

Avrupa ve Almanya pazarının önemine de değinen Çetin, “Bilindiği üzere Avrupa pazarı, Türkiye için hayati önem taşıyor. Bu pazarı canlı tutmak adına turizmcilerimiz büyük mücadele veriyor. TSS Group olarak düzenleyeceğimiz çalıştay ile turizmcilerimize önemli bir fırsat sunuyoruz. Bu büyük buluşmaya Türkiye’nin önde gelen otel grupları katılım gösteriyor. Verimli bir çalıştay olacak” diye konuştu.

Bilgi için: https://www.tss-jahrestagung.de/en/