TÜRKİYE ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK SEKTÖRÜ BAŞARI ÖDÜLLERİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI

Endüstriyel temizlik sektörünün, sürdürülebilir gelişimi ve kalkınması doğrultusunda, sektörde birlik beraberliğin gelişimi, pekiştirilmesi adına başarılı firmalara ve sektördeki başarılı kişilere teşvik, motivasyon katma adına,17 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan ‘CLEANER MAGAZINE ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK SEKTÖRÜ ÖDÜL TÖRENİ’’ hazırlıkları devam ediyor.

KOMİTE BAŞKANI ALANYA’DAN

Yapılacak ödül töreni ile ilgili bir açıklama yapan ödül töreni düzenleme komitesi başkanı Hakan Halit YENİ yarışmanın amacı, katılımcı koşulları ve ödülleriyle ilgili olarak şunları söyledi: ‘’Yarışmanın amacı endüstriyel temizlik sektörünün, hijyen sanitasyon, makine, ekipman, kimya, kağıt konularında toplumun duyarlılığını ve farkındalığını arttırmak adına, insan ve çevre sağlığı konularında, başarılı ve duyarlı projeler, çalışmalar ve uygulamalarda bulunan gerçek ve tüzel kişileri seçmek ve ödüllendirmektir.

Yarışmaya katılan, önerilen yarışmacı adayları jürimiz tarafından belirlenip, seçileceklerdir. Yarışmaya Türkiye’de faaliyet gösteren yerli veya yabancı tüm gerçek ya da tüzel kişiler katılabileceklerdir. Yarışma 4 ana başlık altında gerçekleştirilecektir. ‘’

KİŞİSEL ÖDÜLLER:
Yılın İşadamı -Yılın Girişimcisi-Yılın İşkadını-Yılın Yöneticisi-Yılın Akademisyeni-Yılın Housekeeperı – Yılın Şefi - Yılın Öğrencisi -İnovasyon Ödülü-Yılın Personeli

PROFESYONEL BAŞARI ÖDÜLLERİ: En Temiz Belediye -Yılın Fuar Organizasyonu –Yılın Teknik Servisi -Yılın Avm Hizmeti Veren Firması -Yılın Halı Yıkama İhracatçısı.

ÜRÜN ÖDÜLLERİ: En İyi Tasarım -En Çevreci Ürün ve Yılın Yerli Makine Üreticisi.

Yarışmaya aday adayı olabilecek projeler, çalışmalar ve uygulamalar ise şu şekildedir:

Sosyal Sorumluluk Projeleri- STK Projeleri-Kampanyalar- Eğitim Çalışmaları- Akademik Araştırma, Çalışma ve Uygulamalar- Reklam ve Pazarlama Çalışmaları- Ticari Uygulamalar şeklindedir.

ALANYA’YA DAHA ÖNCEKİ ÖDÜL TÖRENLERİNDE, HER YIL FARKLI DALLARDA ÖDÜLLER KAZANDIRILMIŞTI.

Konaklama sektöründe en başarılı sivil toplum kuruluşu, yılın Housekeeperı ve yılın en iyi fuar organizasyonu gibi dallarda ödüller verilmişti.