TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞVERENLERİ LİTESİNDE YER ALDI

Turizm ve yeme içme sektörlerinde Türkiye’nin öncü markası Divan Grubu, dünyanın en saygın danışmanlık firmalarından Aon Hewitt-Kincentric tarafından düzenlenen araştırmada “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesine seçildi.

 TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞVERENLERİ LİTESİNDE YER ALDI

Divan Grubu, çalışanlarının bağlılığı ve mutluluğu için gerçekleştirdiği projeler ile şirket yönetiminde önemsediği çeviklik uygulamalarıyla ödüle layık görüldü.

Divan Grubu, İnsan Kaynakları ve Yönetim Danışmanlığı alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden Kincentric’in farklı sektörlerden 32 şirkete yer verdiği “Türkiye’nin En İyi İşverenleri” listesinde bu sene turizm ve yeme-içme sektörünü temsil eden tek şirket oldu.

Divan Grubu Genel Müdürü Murat Tomruk, Divan Grubu’nun Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesine seçilmesiyle ilgili olarak, “1956 yılından bu yana hizmet verdiği sektörlerin liderliğini yapan şirketimiz, Koç Topluluğu değerleri doğrultusunda çalışanlarını her zaman en önemli gücü olarak görmektedir. Geri bildirim ve takdir kültürümüzle, sürekli öğrenmeye ve gelişime verdiğimiz önemle, yaratıcılığı ve takım çalışmasını teşvik eden yönetim anlayışımızla her zaman çalışanlarımızın yanındayız. Pandemi döneminde de en üst düzeyde tedbirlerle hem çalışanlarımızın hem de misafirlerimizin sağlığını korumaya aynı özenle yaklaşıyoruz. Çalışanlarımızın değerlendirmeleriyle ve takdirleriyle bu önemli ödüle layık görülmek bizler için en büyük mutluluk” dedi.