TÜRKİYE’YE TURİST YAĞDIRACAK

Join Up, Baltık pazarına iddialı girdi

TÜRKİYE’YE TURİST YAĞDIRACAK

Ukrayna pazarının önemli tur operatörü Join Up, Baltık pazarına adım attı. İlk yılında Baltık pazarından Türkiye için 40 bin pax hedefleyen tur operatörü, Türkiye’deki partneri Peninsula Tours ile Litvanya, Letonya ve Estonya’da gerçekleştirdiği organizasyonlarda Baltık pazarındaki acenteleri Türk otelleri buluşturdu.

Düzenlenen organizasyonlarda Litvanya, Letonya ve Estonya pazarlarında faaliyet gösteren acentalar, Türk otelleri ile yapabilecekleri işbirliklerini masaya yatırdı. Organizasyona Telatiye Resort, Club Hotel Phaselis Rose, Swandor Topkapı Palace, Kirman Hotels, Titanic Hotels, Cullinan Belek, Imperial Hotels, Lrs Hotels, Noxinn Hotels ve Miramare Beach Hotel katılırken Peninsula Tours Direktörü Yasin Coşkun, pazardaki hedeflerini açıkladı.

Join Up ve Peninsula Tours’un bu sene için Baltık pazarındaki hedeflerinin 40.000 pax olduğunu ifade eden Yasin Coşkun, “Join Up ve kendi havayolu şirketi Sky Up ile Baltık pazarına heyecan katacak. Join Up ile Baltık pazarında iddialı bir konuma gelmek istiyoruz. İlk yılımızda hedefimiz 40 bin pax ancak bu sayı ilerleyen yıllarda daha da artacaktır” dedi.

Gerçekleştirdikleri organizasyonlarda Baltık pazarındaki acentaları Türkiye’deki önemli oteller ile bir araya getirdiklerini hatırlatan Coşkun, “Otellerimiz, Baltık pazarına büyük önem veriyor. Bu organizasyonlar ile acenteler ve oteller arasındaki işbirliklerini güçlendirdik. Güçlenecek işbirlikleri Türkiye’nin Baltık pazarından daha fazla turist ağırlamasına vesile olacaktır” diye konuştu.

Join Up’ın farklı pazarlara gireceğinin ipuçlarını da veren Yasin Coşkun, organizasyona katılan ve destek veren otellere teşekkür etti.