TURNA.COM'DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÖDÜLLÜ PROJE YARIŞMASI

Türkiye’nin inovatif uçak bileti arama sitesi Turna.com, üniversite öğrencilerine burs ve staj imkanı sağlayacak ödüllü bir proje yarışması başlattı.

TURNA.COM'DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÖDÜLLÜ PROJE YARIŞMASI

Akıllı Uçuş Algoritması, Destinasyon Önerme, Uçuş Fiyat Grafiği gibi Dünyada ve Türkiye’de öncü olan teknolojik yenilikleriyle online uçak bileti sektörüne yepyeni bir soluk getiren Turna.com, lisans ve yüksek lisans öğrencilerine, bu alanda deneyim kazanmalarını sağlayacak eşsiz bir fırsat sunuyor.

Proje yarışması konusu: Turna.com, 1 Milyon TL ek pazarlama bütçesi ile 1 yıl içerisinde Türkiye dışındaki ülkelere nasıl açılır?

Yarışmacılardan seçtikleri ülke için fizibilite çalışması ve bu çalışma sonucunda bütçe kapsamında nasıl bir yol izleyeceklerini detaylı bir şekilde projelendirmeleri bekleniyor. İlgilenen öğrenciler, detaylara ve başvuru şartlarına https://www.turna.com/turnaprojem sayfasından ulaşabilir.

Seçilecek 5 projenin sahiplerine; burs desteği, Turna Puan ile bedava uçak bileti ve Turna.com’da staj yapma imkanı sağlanacak.

Başvuru süresi 20 Mart 2020 Cuma günü sona erecek. Finale kalan 5 projenin sahipleri, sunum için Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark’ta bulunan Turna.com ofisine davet edilecek. Kazanan projeler, 2 Nisan 2020 Perşembe günü http://www.turna.com web sitesi üzerinden ilan edilecek.