TÜROB'TAN TURİZM HAFTASI MESAJI

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin bir mesaj yayınlayarak, 15-22 Nisan Turizm Haftası'nı kutladı.

TÜROB'TAN TURİZM HAFTASI MESAJI

TÜROB Başkanı Müberra Eresin'in Turizm Haftası mesajı şöyle:

 

Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de olumsuz etkileyen ve bir yılı aşkın bir süredir mücadele ettiğimiz COVID-19 salgını nedeniyle turizm sektörü en çok sekteye uğrayan sektörlerin başında geldi.
Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutladığımız Turizm Haftası’nı pandemi nedeniyle iki yıldır biraz buruk biraz tedirgin ama halen ümit dolu ve seyahat aşkımız devam ederek kutluyoruz.
Hareket alanımızın neredeyse sıfıra indiği iş hayatımızı ve belki de özel hayatımızı muadil olarak sanal araçlarla yürüttüğümüz bu dönemde, içimizdeki gezip görme, keşfetme ve seyahat isteğine bir telafi bulamadık, bulmak da mümkün değil.
İnanıyoruz ki kısa sürede yeniden sınırları kaldırıp büyük bir empati ve hoşgörüyle coşku dolu bir şekilde seyahat edebileceğiz, ruhumuzu ve zihnimizi dinlendirip zenginleştireceğiz.
Bizler sizleri misafir ederek sizlerin mutluluğundan keyif almak ve sizin en güzel deneyimlerinize vesile olmak için şimdi daha çok çalışıyoruz, bizlere bu yolda destek olun.
Dünyanın sayılı cazibe merkezlerinin başında gelen Türkiye’de geçirdiğiniz son tatilinize ait fotoğraflarınızı #TurizmİçinElele #TogetherForHospitality hashtag’leri paylaşın, böylelikle turizmin ve seyahatin hayatımızdaki gücünü unutmayalım, hep birlikte ilham olmaya devam edelim…
Bizler Türkiye Otelciler Birliği olarak her zaman sorumlulukla hareket etmeye, ülkemize en iyi şekilde değer katmak için çalışmaya devam edeceğiz.
Sizi sevgi ve özlemle kucaklıyoruz…

Müberra ERESİN
Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı