TÜRSAB AKDENİZ BTK YENİ OFİSİNDE

Ülkemizin yerli ve yabancı misafir potansiyeli en yüksek destinasyonlarından biri olan Antalya’da faaliyetlerini sürdüren Akdeniz Bölge Temsil Kurulu, Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya’nın da katıldığı büyük bir açılış töreniyle yeni hizmet binasına kavuştu.

TÜRSAB AKDENİZ BTK YENİ OFİSİNDE

Açılışa, TÜRSAB Başkan Yardımcısı Bedirhan Bayka, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özden, Ali Bilir, H. İbrahim Canatan, M. Nezih Hacıalioğlu, Hüseyin Kurt, Alanya BTK Başkanı Bilal Korkmaz, Batı Antalya BTK Başkanı Rıza Perçin, Manavgat-Side BTK BaşkanıMehmet Uslu, Incoming İhtisas Başkanı Hamit Kuk ve Genel Sekreter Melike Ertekin ile çok sayıda acenteacı ve davetli katıldı.

Akdeniz BTK Başkanımız Ferit Turgut’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılışı Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreteri Av. Cansel Tuncer, Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Tuğba Erke Bostan, KKTC Antalya Başkonsolosu Mustafa Kemal Beyazbayram tarafından gerçekleştirildi.

Rekorlara devam...

Sade bir törenle gerçekleştirilen açılış öncesi halihazırda yürütülen Barış Pınarı Harekatı sebebiyle açılışın müzikli kısımları iptal edilerek Kahraman Mehmetçiklerimiz için başarı temennilerinde bulunuldu. Konuşmasında Akdeniz BTK Başkanımız Ferit Turgut ve ekibine başarılar dileyen TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, yeni ofisin sektörve ülke turizmimize de olumlu yansıyacağına vurgu yaptı. Bağlıkaya, " Önümüxdeki yıllar, inşallah rekorların olacağı yıllar olacak. 2021, 2020'den inşallah ndaha iyi olacak. Hepinmiz turizm için ülkemiz için çalışıyoruz"dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da acentalara öncelikle teşekkürlerini sunarken, yeni hzmet binasının hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Daha iyilerini yapmak için, meslekdaşlarımızın aidiyet duygularını geliştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz!

TURSAB Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ferit Turgut ise yeni hizmet binalarının üyelere en iyi şekilde hizmet vereceğini belireterek,değişim diye yola çıktıkları günden bu yana tohumlar yeşerdiğini söyledi. Ferit Turgut, " Mesleğimize sahip çıkmak, çocuklarımıza güzel bir gelecek hazırlamak , canımız Türkiyemizin ekonomik gelişimine destek olmak amaçlarına ulaşıyoruz. Bu yıl beklenen 35 Milyar Dolar turizm geliri ile Cumhuriyet tarihimizin rekoru kırılacaktır. Bu miktar içerisinde meslektaşlarımızın payı yaklaşık yüzde 70'tir. Önümüzdeki 10-12 yıl içerisinde Dünya turizminde beklenen yüzde 50 büyümede Türk turizminin yüksek oranda pay alabilmesi için değişimin ve gelişimin sürekliliğini sağlamalıyız. Sürdürülebilir ve 12 ay turizm politikaları üretmeliyiz.Açılışını yaptığımız ofisimize sadece ofis değil, toplanma merkezi, fikir üretme merkezi, çözüm bulma merkezi vizyonu ile bakıyoruz. Değişim dediğimiz günden beri üyelerimizin sorunlarını çözüyoruz. Yönetim kurulu toplantılarını herkese açıp, meslektaşlarımızın meclisi haline getirdik. Her fikre ve eleştiriye masamızı açtık. Her birini değerlendirdik. Sonuna kadar takip ettik. Daha iyilerini yapmak için, meslekdaşlarımızın aidiyet duygularını geliştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.''diye konuştu.

Akdeniz Bölge Temsil Kurulu hizmet binası, yeni yapısı ve kullanıma açık ofisleriyle tüm üyelere toplantı yapabilmeleri için imkan sağlayacak.