TÜRSAB BAŞKAN ADAYI FİRUZ BAĞLIKAYA'YA BÜYÜK İLGİ



İstanbul'un en büyük BYK'larından biri daha TÜRSAB Başkan adayı Firuz Bağlıkaya'ya desteğini açıkladı. İstanbul'da Hilton Double Tree Moda'da düzenlenen basın toplantısında konuşan TÜRSAB Asya BYK Başkanı Ali Bilir, bölgelerindeki üye acentelerle yaptıkları görüşmelerin sonrasında Değişim Hareketi'nin lideri Firuz Bağlıkaya'yı desteklemeye karar verdiklerini söyledi. Üye acentaların büyük bir kısmının değişimden yana tavır gösterdiğine dikkat çeken Ali Bilir, "Verdiğimiz bu kararın doğru bir karar olduğunu düşünüyoruz. Kararımızın TÜRSAB için değişimin öncüsü olacağına inanıyoruz" diye konuştu.



Bölgemizdeki ağırlık değişimden yana

Kararı bölgedeki acentalara sorarak aldıklarını vurgulayan Ali Bilir, "Bölgemizde 649 seyahat acentası faaliyet gösteriyor. Bu kararı vermeden önce ağırlığın hangi yönde olduğunu araştırdık ve meslektaşlarımızın büyük bir kısmının değişimi istediğini gördük. Biz de kararımızı bu yönde aldık" dedi.



Aktif bir şekilde değişim için çalışacağım

Verecekleri desteğin sadece seçimlerde oy kullanmakla sınırlı kalmayacağını anlatan Ali Bilir, " Şahsım olarak ben aktif bir şekilde çalışmaların içinde olacağım. Bölgemizde yoğun bir şekilde çalışmaya başlayacağız. Arkadaşlarımızın da aynı görüşte olacağını düşünüyorum" diye konuştu.



Oy kullanmayan acenteler sandığa giderse değişim kolay olur

Seçimlere katılımı artırmak için de çaba sarf edeceklerini anlatan Ali Bilir, "Eğer Değişim Hareketi bugüne kadar seçime katılmayan acenteleri sandığa götürebilirse, değişimin daha kolay olacağını düşünüyorum" diye sözlerini tamamladı.