TÜRSAB BAŞKANI FİRUZ BAĞLIKAYA ALANYA'DA

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya, Alanya’da düzenlenen Enformasyon Memurluğu Sertifika Dağıtım Töreni’ne katıldı.

TÜRSAB BAŞKANI FİRUZ BAĞLIKAYA ALANYA'DA

Sınav sonucunda başarılı olarak belge almaya hak kazanan adaylar için düzenlenen törende; TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özden, M. Nezih Hacıalioğlu, Hasan Erdem, Alanya BTK Başkanı Bilal Korkmaz ve TÜRSAB BTK Üyeleri ile birlikte Manavgat-Side BTK Başkanı Mehmet Uslu ve BTK Üyeleri yanı sıra; Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Alanya İlçesi Turizm Bürosu Danışma Yetkilisiİbrahim Saraç, Alanya SGK Müdürü Sayın Muharrem Kaya ve Alanya Liman Başkanı Sayın Mehmet Sayhan da yer aldı.

Törende kürsüye gelerek konuşma yapan TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya; belge almaya hak kazanmış adayların tümüne meslek hayatlarında başarılar dileyerek, Alanya bölgesindeki turizm faaliyetlerini daha ileri taşıyacaklarını vurguladı ve TÜRSAB Bölge Temsil Kurulu seçimlerinin olması gereken en doğru zamanda yapılacağı konusunda bilgi verdi.