TÜRSAB ÇANAKKALE-KÖRFEZ YTK'DAN VALİ'YE ZİYARET

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Çanakkale -Körfez Yöre Temsil Kurulu Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, Üyeler Öztürk Turhan, Ramazan Altuntaş, Kenan Türkyılmaz, TÜRSAB Denetim Görevlisi Zeki Tolu, Ofis Sorumlusu Burcu Tunalı, Vali Orhan TAVLI’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

TÜRSAB ÇANAKKALE-KÖRFEZ YTK'DAN VALİ'YE ZİYARET

Çanakkalesi Vali Orhan TAVLI, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Çanakkale -Körfez Yöre Temsil Kurulu Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre görüşerek sohbet etti. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Çanakkale -Körfez Yöre Temsil Kurulu Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik tarafından TÜRSAB’ın İş ve işlemleri, çalışma alanları ve etkinlikleri ile TÜRSAB tarafından 2018 TROYA yılında Çanakkale ve Troya’nın ulusal ve uluslararası tanıtımına katkı sağlayan faaliyetleri ve projeleri hakkında, Vali Orhan TAVLI ’ya bilgi verdi.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Çanakkale -Körfez Yöre Temsil Kurulu Yeni Yönetimine “Hayırlı Olsun” temennisinde bulunan Vali Orhan TAVLI, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.