TÜRSAB’DAN BÜYÜK ANTALYA BULUŞMASI

Halil ÖNCÜ ( ANTALYA ) - TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya Antalya Limak Lara De Luxe Hotel’de düzenlenen yemekte, seyehat acentaları ile bir araya geldi.

TÜRSAB’DAN BÜYÜK ANTALYA BULUŞMASI

'Büyük Antalya Buluşması' adı altında gerçekleşen ve 750 seyehat acentasının katıldığı yemeğe yoğun katılım dikkat çekerken, TÜRSAB’ın son dönem yaptığı çalışmalar bir film halinde katılımcılara sunuldu.

Başkan Firuz Bağlıkaya, yemeğe katılan ve kendilerini yalnız bırakmayan seyahat acenta temsilcilerinin masalarını bir bir gezerek teşekkürlerini sundu.Acentaların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan TÜRSAB Başkanı Bağlıkaya; Antalya’nın sadece Türk turizmi için değil, dünya turizmi içinde çok başarılı bir örnek oluşturduğunu ve bu başarıda seyahat acentalarının canla başla çalışmasının, alın terinin, ülke ve millet aşkının ve  turizm aşkının olduğunu söyledi.

Aralık ayı için de mutabık kaldığımız hali ile  Meclis’e sevk edilmesini bekliyoruz!

Başkan Bağlıkaya yaptığı konuşmasında yasa konusunda gelinen son durumu paylaşırken  “Bugün gülen yüzlerinizle pırıl pırıl yüreklerinizle yemeğimizi onurlandıranbizleri cesaretlendiren, moral ve güç katan siz değerli arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum.Türk turizminin lokomotifi Antalya'da, kendi evimde,  sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bildiğiniz üzere bundan 21 ay önce göreve geldik. Bu süre içerisinde, seçim sürecinde verdiğimiz tüm sözleri birer birer yerine getirmeye çalıştık. Yasamızı en kısa sürede meslektaşlarımızında görüşlerini alarak, Bakanlık bürokratlarıyla birebir uzun süren çalışmalar sonrasında tamamladık. Sayın Bakanımız sektörün yeni kurulmuş dernekleride dahil,  En az 3-4 toplantı yaptı ve taslağının tamamlandığı yönünde açıklamalarda bulundu. Yasamızın; Bakanımızın basındaki açıklamaları doğrultusunda aralık ayı için de mutabık kaldığımız hali ile  Meclis’e sevk edilmesini bekliyoruz. Bu yasa benim yasam değil, bu yasahepimizin çıkarlarını, menfaatlerini koruyan, geleceğe umut ile bakmamızı sağlayacak bir yasa mesleğimizin, Türkiye turizminin, bu sektörden ekmek yiyen çocuklarını geleceğini bu meslekten inşa eden meslektaşlarımızın yasası”dedi.

Değişim devam ediyor, bir dönem daha size hizmet etmek, sesiniz olmaya devam etmek istiyoruz!

Verdikleri sözlerin başında, dürüstlük ve adalet geldiğini de dile getiren Başkan Bağlıkaya, “ Birlik olarak olması gerekene yani asli görevlerimize döndük.TÜRSAB, şu anda her birimiyle şeffaf bir kurum. Birliğimizin belgesiz hiçbir harcaması yok. Belgesiz hiçbir geliride yok.Değişim devam ediyor, bir dönem daha size hizmet etmek, sesiniz olmaya devam etmek istiyoruz.TÜRSAB ailemizin değerli üyeleri olarak bir olmaya birlik olmaya devam edelim.  Bu birlik ve beraberliği çok daha kararlı ve emin adımlarla sürdürmek için yine sizlerin enerjisine, gücüne, fikirlerine ve desteğine ihtiyacımız var. Bu vesileyle, 23. Dönemde bize gösterdiğiniz güven ve destek için bir kez daha siz değerli üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu seçimlerde oyunuzun rengi ne olursa olsun, sandığın iradesinden çıkan sonuç, TÜRSAB'ın lehine olsun geleceğine ışık tutsun.Bu dönemde istemeden de olsa gönül kırdıysak affola. Hatamız varsa da bunlardan ders çıkaracağız. Burada en önemli yol göstericimiz yine sizler olacaksınız. Sizlerin önerileri, eleştirileri, fikirleri kılavuzumuz olmaya devam edecek”dedi.

Başarıyı cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'e armağan edeceğiz!

Yeni dönemin 2022'nin son günlerinde biteceğini de ifade eden Başkan Balıkaya, “ İnşallah, cumhuriyetimizin 100. Yılına girerken hep birlikte 2023 hedeflerini tutturmuş olacağız ve bu başarıyı cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'e armağan edeceğiz.Ne mutlu ki, 2022 yılı ayrıca birliğimizin kuruluşunun 50. yılına denk geliyor. Dönemi neşeyle, coşkuyla bitirerek görevi yeni arkadaşlara devredeceğiz”dedi.

Tüm ekibe sonsuz teşekkürlerini sundu

Başkan Firuz Bağlıkaya, bu dönemde kendisi ile birlikte işlerini aksatmak ve ailesini ihmal etmek pahasına yoğun bir mesai sarf eden çok değerli yol arkadaşlarına,  Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarına, BTK Başkanlarına ve Üyelerine, ihtisas Başkanlıklarına ve üyelerine, Genel Sekretere, Grup Başkanlarına, ekiplerine kaptanlardan ikram görevlililerine, denetim ekiplerinden sicil departmanına tüm TÜRSAB çalışanlarına, şükranlarını sındu.