ÜÇ ÖDÜL BİRDEN!

Yerel ve mevsiminde ürünlerle hazırlanan gurme lezzetleri, doğayla iç içe, geniş sosyal mesafe alanları, özel havuzlu bağımsız villalarıve kişiye özel sunduğu deneyimlerle Susona Bodrum,dünyanın en iyi lüks otellerinin yer aldığı The World LuxuryAwards’da üç dalda ödül aldı.

ÜÇ ÖDÜL BİRDEN!

Doğal güzelliğiyle bilinen Ege kıyılarının en özel noktalarından birinde yer alan ve eşsiz bir tatil anlayışı sunan Susona Bodrum, her yıl düzenlenen The World Luxury Awards’da üç ödül birden aldı.

Susona Bodrum Villaları Avrupa’nın En İyisi Seçildi

Her kategoride ülke, bölge, kıta ve dünya çapında ödüllerin verildiği The World Luxury Awards’da Susona Bodrum, 50’den fazla otelin yer aldığı Luxury Beach Villa kategorisinde Avrupa’nın en iyisi oldu.Özgün ve yerel tatil deneyimi ile Hilton’un lüks koleksiyon markası LXR Hotels & Resorts konseptine dair ipuçları veren Susona Bodrum, deniz dalgalarından ilham alan bir mimariye sahip. Farklı boyutlarda deniz manzaralı 76 odası, süiti ve kendine ait ısıtmalı özel havuzlu, bahçeli 4 - 7 odalı villaları ile deniz ve doğayı keyifli bir atmosferde buluşturuyor. Yerden tavana uzanan yüksek cam mimarisine sahip villalar doğayla iç içe olma hissini yaşatıyor, geniş banyolarda dahi Ege denizi manzarasını izlemek mümkün oluyor.

Spa Soul’a Bir Ödül Daha!

2021 yılının en iyilerinin katıldığı The World Luxury Awards’da Susona Bodrum’un kazandığı bir diğer ödül ise Luxury Resort Spa kategorisinde yer alıyor. 70’ten fazla spa’nın aday olduğu bu kategoride Doğu Avrupa bölgesinin en iyisi seçilen Spa Soul, Susona Bodrum’un sunduğu yerelliğe vurgu yapan özel hizmetlerden biri. Kişiye özel programlar hazırlayarak, Bodrum otları ile masaj ve hamam ritüelleri sunan SpaSoul, gerçek bir arınma ve yenilenme hissi vaat ediyor. Eski ve yeni çok sayıda bakım ritüeli ve masaj çeşidi ile farklılaşan Spa Soul, kadim uygarlıklardan gelen, narin ve organik aromalar içeren bakımlarla ve otantik içeriklerle doğal güzelliği ortaya çıkarıyor. Ayrıca toksin atıcı etkisi olan demlenmiş bitki tohumlarının kullanıldığı, geleneksel rahatlama tekniklerini de içeren terapilerle farklılaşıyor.

İlhamını Ege’den Alan Malva

Susona Bodrum’un özel konseptiyle dikkat çeken restoranı Malva da The World Luxury Awards’ta ödül kazananlar arasında yerini aldı. Yerel ürünleri odağına koyan mutfağı ile Malva, 55’in üzerinde adayın olduğu Best Locally Sourced Produce Menu kategorisinde Doğu Avrupa bölgesi çapında ödül almaya hak kazandı. Malzemelerin Bodrum yarımadası ve yakınlarından temin edilerek hazırlandığı mutfağıyla Malva, yerel kaynaklı ürünlerle hazırlanan menülerin yer aldığıkategoride bölgenin en iyisi seçildi. Adını Bodrum'un yerel otu ebegümecinden alan Malva, yerel, günlük ve mevsiminde kullanılan malzemelerle hazırlanan lezzetler sunuyor. Bu özellikleriyle Ege mutfağının güçlü bir temsilcisi olan restoranda Susona Bodrum’un şıklık ve kalitesinde üst düzey bir gastronomi deneyimi yaşanıyor.

Tüm dünyada yüksek hizmet kalitesiyle sunan kuruluşların çeşitli kategorilerde yer aldığı The World Luxury Awards, ülke, bölge, kıta ve dünya bazında bu kategorilerde en iyileri belirlemeye devam ediyor. Bu yıl da, birçok farklı kritere göre titizlikle incelenen adaylardan hangilerinin ödüle layık görüleceği, son aşamada gerçekleştirilen çevrimiçi oylamalarla belli oldu.

Susona Bodrum Genel Müdürü Funda Eratıcıödüllerle ilgili açıklamasında dünyanın en iyilerinin yer aldığı The World Luxury Awards’da Susona Bodrum olarak üç kategoride ödül almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.