UCI NIRVANA GRAN FONDO ANTALYA İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI - International CyclingUnion) tarafından organize edilen ve destinasyon partneri Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA)olan UCINirvana GranFondo Antalya Uluslararası Bisiklet Yarışması, 18-21 Kasım 2021 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek.

UCI NIRVANA GRAN FONDO ANTALYA İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Dünya şampiyonasına katılabilmek için zorunlu ön etaplardan biri olan ve bu özelliği ile diğer yarışlardan ayrılan UCI Nirvana GranFondo Antalya, yerli ve yabancı 1500’den fazla amatör bisiklet kullanıcısını, Antalya’da profesyonel bir yarışma ortamında bir araya getirecek. 100kilometrelik Uzun Parkur Yarışı’nı %20’lik dilimde bitirenler ise UCI GranFondo World Series Final yarışlarına katılma hakkı kazanacak.

Bisiklet camiasının en prestijli yarışları arasında yer alan yarış, Antalya’nın tarihi ve doğal güzelliklerine odaklanan rotalarda kıyasıya bir mücadele için tüm amatör bisikletçileri Antalya’ya davet ediyor.

Uzun Parkur (100 km.), Kısa Parkur (70 km.) ve Zamana Karşı (20 km.) etaplarından oluşan UCI Nirvana GranFondo Antalya’ya www.ucigranfondoantalya.com adresinden kayıt gerçekleştirilebiliyor.