UKRAYNALI ACENTECİLER ANTALYA’DA

Bu sene ilki gerçekleşen organizasyonun toplantı bölümüne, Ukrayna’dan yüzlerce acente sahibi yanısıra, Coral Travel yöneticileri ve Expo Antalya’dan da yetkililer katıldı.

Ukrayna’da 68 şehirde 210 ofis ile hizmet veren Coral Travel satış acenteleri zinciri, 2013 yılından beri pazarın en dinamik yetkili ağını oluşturuyor. 2015 yılında üst düzey müşterisine özel açılan Coral Travel Elite Service acenteleri ise Kiev’de bulunuyor. Tur operatörleri ve acenteler arasındaki sinerjiyi artırmak ve işbirliğini geliştirmek üzere yapılan toplantıda, Coral Travel Ukrayna Direktörü Tatiana Prokopenko, “Coral Travel Ukrayna olarak,2015, bir önceki yıla göre daha zor geçmesine rağmen hedeflerimizi tutturduğumuz bir yıl oldu. 2016 toplam satış hedefimiz ise 200 bin kişi. Bu sene, erken rezervasyon rakamlarına baktığımızda, Türkiye, İspanya ve Yunanistandestinasyonlarının daha önde yer aldığını görüyoruz. Toplamda erken rezervasyonda geçen seneye göre satışlarımız bir katı artmış durumda. Bu sene özellikle Türkiye başta olmak üzere, son dakika satışları ile tümdestinasyonlarda artış yakalanacaktır. Misafirlerimizin memnuniyetine verdiğimiz değer ile marka sadakatı yaratmış olmamız, bizi pazarda güçlü pozisyonda tutuyor. Geçmişten gelen bağlarımız ve sektördeki tecrübemiz ile aramızdaki olumlu işbirliğinin artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Toplantıda Expo 2016 tanıtıldı

Forum, Starway Best Hotels of the World ödül töreninde dünyanın en iyi oteli seçilen RegnumCarya Golf & SPA Resort'da gerçekleşti. Organizasyonun ikinci günündekiana toplantısı olan “GLOBAL TURİZM SİNERJİSİ" adlı resmi strateji oturumuna Expo 2016 tanıtma temsilcisi katıldı. SunumdaExpo’nun görsel tanıtımı yapıldı ve Expo’yu bu sene 40'tan fazla ülkenin ziyaret etmesini bekledikleri açıklandı.

Eğitim ve eğlence programı

Forumun birinci gününde, “Hedeflerinize Ulaşın” isimli eğitim programını ünlü koç Isaac Pintosevich verdi. Kişisel motivasyon, kabiliyet geliştirme, potansiyeli artırma yönünde uluslararası seminerler veren ünlü eğitimci, hedef edinme, en iyisini yapma, tam potansiyele ulaşma, takımı güçlendirme ve bunları tüm hayata uygulama yönünde muhteşem bir sunum yaptı.

Havalimanında şampanya ve çikolatalı çileklerle karşılanan Ukrayna Coral Travel acentelerinin katıldığıorganizasyonun açılışını ünlü bir TV spikeri olan GregoriyReshetnikyaptı.Hoşgeldiniz Barbekü Partisi sırasında lezzetli ızgaralar sunuldu ve "MAGMA" adlı dans cover grubu vokaliyle tüm misafirlereğlenceli saatler yaşadı.Organizasyonun son gecesi ise, “World of Jazz” grubu ve gecenin özel misafiri, popüler elektro-halk müzik grubu Onuka performanslarıyla sahne aldılar.