ÜLKAY ATMACA:SON YILLARIN EN KEYİFLİ SEZONUNU YAŞIYORUZ!

Turizmciler bu sene yoğun ve verimli geçen sezondan memnun. Antalya’nın turizmde markası Belek’de yer alan otellerdeki doluluklar sevindiriyor. Bölgede yer alan Innvista Hotels Belek'in Genel Müdürü Ülkay Atmaca Turizm Yazarı Halil Öncü’ye sezonu değerlendirdi.

ÜLKAY ATMACA:SON YILLARIN EN KEYİFLİ SEZONUNU YAŞIYORUZ!

Bu sene veriler çok iyi gittiğini dile getiren Ülkay Atmaca, “2014’ün sayılarını yakaladık. Hatta 2014 sayılarını da geçecek gibi görünüyor. Önümüzdeki hafta bayram. Bayramdan itibaren artık yavaş yavaş okullarda açılmaya başlayacağı için özellikle çocuklu aileler dönmeye başlar. Bu anlamda sezon biraz yavaşlamaya başlar.3 yıl önce yaptığım sizinle yaptığım bir röportajda hayatımda hiç bu kadar kötü bir sezon yaşamamıştım demiştim. Bugünde tam tersini söylüyorum. Son yılların en hareketli, en keyifli, rekabet koşulları zor olsa da keyifli bir sezon yaşıyoruz. Bizim temalı parka olan yakınlığımız nedeniyle, Ortadoğu’dan ciddi rezervasyonlar alıyoruz özellikle Booking’den. Rus pazarı ve özellikle BDT Pazarı çok iyi gidiyor. Şu an 27 ülkeden misafir ağırlıyoruz”dedi.


Bölgede yer alan Innvista Hotels Belek'in Genel Müdürü Ülkay Atmaca Turizm Yazarı Halil Öncü’ye sezonu değerlendirdi.

Ülkay Atmaca, İnnivista Hotels Belek olarak geçen yılın sayılarının yaklaşık % 30 üzerinde olduklarını söylüyor. “ İnnivista Hotels Belek olarak geçen yılın sayılarının yaklaşık % 30 üzerindeyiz. Antalya Havalimanına gelen yolcu sayısı birebir bize orantılı olarak yansıyor. Belek2te hemen hemen tüm tesislerin dolu olduğunu biliyorum. Bayramla ilgili çok ciddi programlar hazırlandı. Kurban Bayramı özellikle Belek’te çok iyi geçecek. Kış sezonu ile ilgili hazırlarımız da başladı. Bölgemizde yeni futbol sahası yatırımları var. Golf sahaları ile ilgili bütün hazırlıklar bitti. Umuyorum bu kış, daha çok futbol takımı, daha fazla spor kulübü, daha fazla golfçü ve beraberinde çok daha fazla turist gelecek” diye konuştu.