ULUSOY KEMER HOLIDAY CLUB 30 YAŞINDA!

Antalya’nın Doğası ile ünlü Kemer Bölgesinin en gözde ve köklü tatil köylerinden biri olan Ulusoy Kemer Holiday Club 30’uncu yılını kutluyor.

ULUSOY KEMER HOLIDAY CLUB 30 YAŞINDA!

30.yıl kutlamaları çerçevesinde birçok renkli etkinliğin gerçekleştirileceği Kemer Holiday Club, 6 Haziran gecesi Suat Suna’nın doyumsuz konserine ev sahipliği yapacak. Enerji, denizcilik, turizm ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren Yılmaz Ulusoy Holding, bünyesinde faaliyet gösteren Türk turizminin öncü tatil köylerinden Ulusoy Kemer Holiday Club’ın 30’uncu yıldönümünü kutluyor.

İş dünyasının duayen isimlerinden ünlü işadamı Yılmaz Ulusoy’un sahibi olduğu ve 8. Cumhurbaşkanı Rahmetli Turgut Özal tarafından 1989 Mayıs sonunda hizmete açılan Ulusoy Kemer Holiday Club, 30’uncu yıl kutlamaları çerçevesinde birçok renkli etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Kutlamalar, 6 Haziran gecesi Türk Pop Müziği’nin güçlü ve romantik sesi Suat Suna’nın muhteşem konseriyle start alacak. Her albümü ile dinleyenlerinin gönlünde taht kuran pop müziğinin sevilen ismi Suat Suna, Ulusoy Kemer Holiday Club konuklarına 30’uncu yıldönümü kutlama konserinde harika bir gece yaşatacak.

Türk Pop Müziği’nin sevilen ismi Suat Suna ile start alacak Ulusoy Kemer Holiday Club 30’uncu yıldönümü kutlamaları sezon boyunca devam edecek. Otuzuncu yıldönümü şerefine yerli ve yabancı pek çok ünlü şov grubu ve sanatçının sahne alacağı Ulusoy Kemer Holiday Club, konuklarına yaz boyunca unutulmaz tatil anıları sunacak.

Ağırlıklı olarak yurtdışına hitap eden Ulusoy Kemer Holiday Club doğa harikası atmosferi, gurme mutfağı ve tatilin her anına neşe katan eğlence anlayışıyla 30’uncu yılında düzenleyeceği etkinliklerde yine farkını ve öncü kimliğini ortaya koyacak.