VİKİNG OTELLER GRUBU PARK HOTEL’İ BÜNYESİNE KATTI

Halil ÖNCÜ ( KEMER) - Bünyesinde Viking Star, Viking Nona ve Viking Suite otelleri ile otelcilik alanında hizmet veren Viking Oteller Grubu Kiriş’te yer alan Park Oteli de bünyesine dahil etti.

VİKİNG OTELLER GRUBU PARK HOTEL’İ BÜNYESİNE KATTI

Viking Park adı ile hizmet verecek olan otel özellikle kış aylarında yaşlı İskandinavları ağırlayacak, başta futbol olmak üzere yürüyüş grupları, voleybol ve hentbol gibi takımları da misafir edecek. Viking Park Hotel 14 Ağustos’ta ilk misafirlerini alarak sezona da merhaba demiş olacak.

Viking Grup kurucu ortaklarından İbrahim Yıldırım gruba yenİ dahil olan Viking Park Otel ile ilgili bilgiler verdi.

“Bizim bu sene maalesef İskandinav Ülkelerinden misafir sayımız az. Bu yıl daha çok Ukrayna ve Rus misafirlerimize hizmet veriyoruz.Ama önümüzdeki sene çok iyi bir ibre yakalayacağız. Çünkü misafir portföyümüze İsveç, Danimarka,Norveç, Finlandiya’da dahil olacak. Kemer Kiriş’te yeni açacağımız yere ağırlığımızı vereceğiz. Özellikle burada Kış aylarında yaşlılar ve futbol gruplarını ağırlamayı planlıyoruz. Ayrıca yürüyüş grupları, voleybol, hentbol takımları gibi ağırlamayı planlıyoruz. Kemer’de herkes olsun ama, sadece Ruslar ve Ukraynalılar olmasın. Bunun yanında İskandinavlar da, Almanlar da çok önemli. Özellikle İskandinavlar bizden dolayı Kemer’i bayağı tanıyorlar. Bu çalışmalarımızı canlı tutup fuarlara da katılıp tanıtımlar yapacağız. Önümüzdeki sene Kemer için inşallah iyi bir yıl olacak diye düşüyorum”

Kemer’in yaz olduğu gibi Kışında hareketli olması gerektiğini düşünüyorum!

“Kirişteki yeni açacağımız yer Viking Park ismi ile devam edecek. Aile konsepti olarak ilgi çekecek. Oldukça geniş bir alanı var. Burada üç futbol sahamız var. Geniş büyük bir havuzumuz var. Kaydıraklarımız olacak. Denize oldukça yakınız. İskandinavlar ve yaşlılar için özellikle kış ayları için inanılmaz güzel bir yer. Futbol turizmi açısından da düşündüğümüz zaman elimizde üç tane futbol sahası var. Buda büyük bir avantaj. Yaz ve kış aylarında bölgeye bir canlılık getirme amacındayız. Artık Kemer yaz olduğu gibi Kışında hareketli olması gerektiğini düşünüyorum. Bu sadece belki bizim çalışmamız ile yeterli olmayacak ama umarım diğer tur acenteleri de bu çalışmaları hedefleyeceklerdir. Bu ciddi bir çalışma isteyen bir iş. Biz yıllarca bu işi yapmayı hedefledik. Bu hedefe doğru yaklaştığımızı düşünüyorum”

Norveç’te yer alan Haugesund ve Karmay şehirleri ile Kardeş şehir görüşmelerimiz başlayacak!

Viking Grup kurucu ortaklarından İbrahim Yıldırım, Kemer’de yaklaşık 1300 Norveçli ailenin yaşadığına dikkat çekerek, orada yaşadıkları şehirler ile Kemer’in kardeş şehir olması için de çalışmalar yürüttüklerini söyledi.
“Kemer’de kardeş şehirlerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. İspanya’ya baktığınız zaman çok sayıda İskandinav şehrinin İspanya’nın birçok şehri ile kardeş şehir olduklarını görüyoruz. Ben yıllarca Norveç’te kaldım. Bunu yerinde gördüm. Bizim özellikle Norveç’le bu konuya önem vermemiz gerekiyor. Kemerde yaklaşık 1300 aile yaşıyor. Onların geldiği şehirlerden Kardeş Şehir çalışmamız var. Biz o belediyeler ile görüştük. Çok ilgi duyuyorlar. Kemer Belediye Başkanımız ile de bu konuyu görüştük. Sağ olsun o da konuyla ilgilendi. Bu çalışmamız devam ediyor. İnşallah iki üç ay içerisinde Batı Norveç’te yer alan Haugesund ve Karmay şehirleri ile Kardeş şehir görüşmelerimiz başlayacak. Bunu hedefliyoruz. Eminim bunun hem reklam hem de burada yaşayan Norveçliler açısından Kemer’e büyük katkısı olacak”