WWW.EMİRATES.COM.TR'DEN İNDİRİMLER

YOLCULUĞUNUZ İLE İLGİLİ TÜM BİLGİLER TÜRKÇE OLARAK http://www.emirates.com.tr de

Evinizin konforunda veya ofisinizde uçuş ile ilgili bilgilere veya seçeneklere erişmek artık çok kolay, tek yapmanız gereken internetten istediğiniz uçuş noktasını seçmek. Üstelik eğer
12-13 Ocak tarihleri arasında http://www.emirates.com.tr den biletinizi alırsanız First ve Business class biletlerde 200 Euro, ekonomi sınıfı biletlerde ise 100 Euro indirim alabileceksiniz.

Tamamı Türkçe içerikli web sitesine sahip tek uluslararası havayolu şirketi olan EMIRATES, Türk yolcularını www.emirates.com.tr adresinden rahatlık, kolaylık ve hızla buluşturmaya devam ediyor. EMIRATES’in online müşterileri biletlerini en cazip fiyatlarla Türkçe web sitesinden alarak, işlem kolaylığı sayesinde vakitten de kazanmaya devam ediyor. Türkçe uçuş arama ve fiyatlandırma sistemi ile yolcular, 7 gün içindeki tüm uçuşların en uygun koltuk ve fiyat bilgilerini alabiliyor böylece bütçelerine en uygun bilet fiyatıyla seyahat edebiliyor.

EMIRATES Havayolu, İstanbul – Dubai arasında, genellikle uzun menzilli uçuşlarda tercih edilen, üstün teknolojiye sahip ve geniş gövdeli Boeing 777 tipi uçaklar ile uçuyor. Ortalama filo yaşı 5 yıl olan EMIRATES, 152 uçağı ile gökyüzünün en genç filolarından birine sahip. Dünyanın en hızlı büyüyen uluslararası havayolu şirketleri arasında yer alan EMIRATES, İstanbul’dan gerçekleştirdiği 11 uçuş ile yolcularını 60’ın üzerinde ülkede 100’ü aşkın noktaya taşıyor.