WYNDHAM İSTANBUL AIRPORT OTELLERİ'NE YENİ GENEL MÜDÜR

Orhan Genceli, Adalet Turan Turizm’in 4’ü bir arada yatırımları olan iki otel, sağlık ve spor kompleksinin, 15 Ocak 2018 tarihi itibariyle Tryp by Wyndham İstanbul Airport ve Hawthorn Suites by Wyndham Otelleri ile spor ve sağlık kompleksinin yeni genel müdürü oldu.

Atanma ile ilgili açıklama yapan Orhan Genceli, yurt dışındaki benzer bir otelin açılışını yaptıktan sonra, ülkemizde bu denli farklı hizmetlerin bir arada sunulduğu bu proje yatırımcısı  Adalet Turan’ın daveti üzerine, özellikle oteli tanıdıktan sonra, farklı hizmet ve deneyim sağlayacak bir projede olmaktan heyecan duyduğunu belirtti.

Orhan Genceli, "Amacımız; ekibimle birlikte özellikle Türkiye’de neredeyse yerli ve yabancı zincir markaların tamamının bir yada iki şubesinin yer aldığı Havaalanı oteller bölgesinde (Basın Ekspress), hedefimiz kaliteli ve hizmet çeşitliliği ile bölgenin mevcut pastasından pay almaktan çok, pastayı büyüterek bölgemize katkıda bulunmak için çaba göstermek olacaktır" dedi.

Yeni görevine atanan Orhan Genceli, özellikle yurt içi ve yurt dışı deneyimine sahip olması ve özellikle açılış ve yeniden yapılanmada önemli tecrübeleri ile tanınıyor. Turizm işletme mezunu ve Florida International University’de yüksek lisans yaptı.

Keçeli; Grand Hyatt İstanbul, Intercontinental Astana, Royal Caribbean Cruise Line Miami, Grand Cevahir Otel Istanbul, Dedeman Bulgaristan Otelleri, Radison Blu Leogrand Moldova, Silence İstanbul Hotel Convention Center, Haliç Kongre Merkezi’nde çeşitli yönetim kadrolarında bulunmuş ve en son Qalaaltı Hotel & Spa Medikal Center – Azerbaycan da Açılış Genel Müdürü olarak görev yapmıştı. Orhan Genceli aynı zamanda, TUROYD (Turizm Otel Yöneticiler Derneği) Eğitim Projeleri ve İş Geliştirmeden sorumlu Yönetim Kurulu üyesi.