YALOVA LİMAK TERMAL BUTİK HOTEL!

Bu otel tarihi misyona sahip!

YALOVA LİMAK TERMAL BUTİK HOTEL!

Termal turizmin önemli noktalarından birisi olan Yalova’da yer alan Limak Termal Butik, turizmde gösterdiği başarısının yanı sıra önemli de bir misyon üstleniyor.

Hem termal, hem de butik konseptinde Türkiye'nin tek oteli olan Limak Termal Hotel, bölgeye büyük bir değer katarken, otelde Atatürk'ün kaldığı odanın numarası, Ulu Önder'in ölüm tarihi olan 1938'in son rakamına sonsuzluk işareti eklenerek yer alıyor.
Limak Grubunun aslına uygun olarak yenilediği otel, 19 Ağustos 2010'dan bu yana hizmet veriyor.

Otel Genel Müdürü Erkut Esenlik, yaptığı açıklamada “Limak Termal Hotel olarak bölgeye büyük bir değer katıyoruz. Termal suyu ile ünlü olan bölgemiz ayrıca doğası ve şifalı suları ile de büyük ilgi çekiyor. Otelimizde verdiğimiz kaliteli hizmet ile misafirlerimizden büyük beğeni alıyoruz. Tarih, doğa ve termalin bir arada bulunduğu başka bir yer yok. Otelimiz ayrıca tarihi bir misyona da sahip. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Yalova’da kaldığı süre içerisinde otelimizde de kalmış, misafirlerini burada ağırlamış. Otelimizde konaklayan misafirlerimiz bu heyecanı yaşıyor. Ayrıca otelimizde oda numaralarımız, Atatürk'ün doğum tarihi olan 1881’den başlayıp 1938'e kadar devam ediyor. Atatürk'ün o dönem kaldığı oda numarası, 1938'in son rakamına sonsuzluk işareti eklenerek hazırlandı. Herkesi, hem termal sularından yararlanmak, hem de verdiğimiz kaliteli hizmet ile tarihi özelliğe sahip butik otelimiz Limak Termal’e bekliyoruz” diye konuştu.

11 bin metrekarelik arazi üzerinde 5 bin 700 metrekare kapalı alana sahip otelde 8'i suit olmak üzere 48 oda ve 105 yatak bulunuyor. Otelin diğer özellikleri arasında 850 metrekarelik alanda spa hizmeti, açık ve kapalı olmak üzere iki adet termal su havuzu da bulunuyor.