YANGINZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI

Old City Otelciler Platformu’ndan Manavgat’a ‘dayanışma’ seferberliği

YANGINZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI

Old City Otelciler Platformu Manavgat’ta yaşanan yangın felaketinden etkilenen bölge halkı içinde yardım kampanyası başlattı.

 

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde yangın felaketinden etkilenen vatandaşlar için Old City Otelciler Platformu tek yürek oldu.Old City Otelciler Platformu, bölgedeki yangınzedeler içinde yardım kampanyası başlattı.Old City Otelciler Platformu, sosyal medya hesaplarından ‘Haydi Manavgat’a Destek’ sloganıyla platforma üye otelleri Manavgat’a destek olmaya çağırdı.,

Old City Otelciler Platformu Başkanı Tarkan Akyüz yaptığı açıklamada, Old City Otelciler Platformu olarak yaptığımız yönetim kurulu toplantısında, Manavgat Belediye Başkanı ile gerçekleştirdiğimiz telefon görüşmemizde İhtiyaclarını sorduk. Evi yanan köylülerin soğuk su, yemek ve buz ihtiyacı için buzdolabı gibi ihtiyaçları olduğunu öğrendik. Bu sebeple ya buzdolabı veya nakit yardımı yaparsak onlarda bayilerden en uygun fiyata alabileceklerini belirttiler. Old City Otelciler Platformu olarak toplanan parayı Manavgat Belediyesi’ne aktararak ihtiyaçların giderilmesi için bir nebze yaralarını sarmaya gayret edeceğiz. Duyarlı tüm turizmci dostlarımızın güçbirliği yapacağına inancımız tamdır” dedi.

Ahmet Yusuf Şerefoğlu
Garanti Bankası
TR93 0006 2000 6010 0006 6558 68