YENİ EXECUTİVE CHEF 'YENER ÖZDEN'

Marriott International Türkiye bünyesinde yer alan, İstanbul’un her yerinden rahatlıkla ulaşılabilen, şehrin yeni buluşma noktası Sheraton Istanbul Levent’e sektörde 25 yılı aşkın deneyimiyle Executive Chef Yener Özden atandı.

YENİ EXECUTİVE CHEF 'YENER ÖZDEN'

İstanbul’un iş ve yaşam merkezi Levent’te şehrin metro hattı üzerinde yer alan 5 yıldızlı Sheraton Istanbul Levent’in yeni Aşçıbaşı, lüks otel mutfaklarında 25 yılı aşkın tecrübesiyle Yener Özden oldu. 1 Eylül itibariyle yeni görevine başlayan yetenekli Executive Chef, 248 odalı otelin, Doğu Akdeniz restoranı, bahçe alanı, & More loby bar ve kafe, kongre, toplantı, düğün, davet ve catering organizasyonları dahil tüm mutfak operasyonlarından sorumlu olacak. Şef Yener Özden bu görevi kapsamında aynı zamanda Sheraton Istanbul Levent’in tecrübeli mutfak ekibine de liderlik edecek.

Mutfak ve otelcilik kariyerine 1997 yılında Bodrum Divan Palmira Deluxe Hotel’de başlayan başarılı Şef, Ajia, The Sofa gibi lüks butik otellerin yanı sıra The Marmara, Grand Hyatt, Hilton ve The Grand Tarabya gibi lüks zincir otellerin mutfaklarında çok çeşitli görev ve sorumluluklar üstlenerek Executive Chef pozisyonuna kadar yükseldi. İşine duyduğu tutkuyu kendisini sürekli güncelleyerek her geçen gün daha çok besleyen Yener Şef, kariyerinde profesyonelliği ön planda tutuyor. Bugüne kadar çok sayıda ekibe liderlik ve mentorluk eden başarılı Aşçıbaşı, her zaman mutfakta uyumlu bir takım çalışmasının önemini vurguluyor. 1 Eylül 2022 itibariyle Sheraton Istanbul Levent’e Executive Chef atanarak Marriott International bünyesine dahil olan Yener Özden yeni görevinde İstanbul’da buluşmalara ev sahipliği yapan otelin tüm lezzetlerine yön verecek.