YENİ GELİRLER DİREKTÖRÜ ATANDI

Mett Hotels & Resorts’un dünyada açacağı ilk otel olan METT Hotel & Beach Resort Bodrum, Ömer Çağrı Ayyıldız’ı Gelirler Direktörü olarak atadı.

YENİ GELİRLER DİREKTÖRÜ ATANDI

Sade ve neşeli Akdeniz hayatından ilham alan METT Hotels & Resorts, sosyalleşme ve eğlencenin tüm deneyimin merkezinde yer aldığı bir yaşam tarzı sunan rafine, zarif, rahat  ve yepyeniotel koleksiyonunun ilk otelini, 1 Mayıs’ta Bodrum’da açıyor.

METT Hotel & Beach Resort Bodrum, yönetim ekibini açıklamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde gelirlerdirektörlüğüne atanan Ömer Çağrı Ayyıldız, sektörde on yılı aşkın deneyimi olan bir isim.

Yeditepe Üniversitesi Turizm Otelcilik bölümü mezunu olan Ayyıldız, okul dönemi stajları sonrasında profesyonel iş yaşamına 2010 yılında başladı. Pera Palace Hotel Jumeirah İstanbul’da 3 yıl Gelirler ve Rezervasyon Süpervizörü olarak görev yaptı. Daha sonra 2018 yılına dek Dedeman Istanbul ve Park Dedeman Levent otellerinin Satış  ve Gelirler Direktörlüğünü yürüttü. Caresse Luxury Resort & Spa Bodrum’da Gelirler ve Rezervasyon Direktörlüğünden sonra ise, yurtdışında da deneyim edinmek üzere Umman’da lüks bir otel olan Muscat Hills Resort’ta iki yıl görev aldı ve Genel Müdür Vekili pozisyonuna kadar yükseldi.

Ömer Çağrı Ayyıldız’ın yeni görevi ise, Mett Hotel & Beach Resort Bodrum’da Gelirler Direktörlüğü. Ayyıldız bu pozisyonunda, otelin oda ve villalarının, yeme-içme ve diğer tüm birimlerinin gelir planlarından ve bütçe çalışmalarından sorumlu olacak.