YENİ GENEL MÜDÜR, KADİR ALPAT!

Turizm ve Otelcilik sektöründeki 22 yıllık tecrübesiyle fark yaratan Kadir Alpat, Çeşme’nin 5 yıldızlı oteli Radisson Blu Resort & Spa, Çeşme’ye Genel Müdür olarak atandı.

YENİ GENEL MÜDÜR, KADİR ALPAT!

Kariyerine 2000 yılında Divan Antalya Otel’de başlayan Kadir Alpat, Ön Büro, Satış ve Pazarlama gibi çeşitli kademelerde görev aldı.

2014’te Radisson Blu Hotel & Spa, Istanbul Tuzla’da Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine gelen Alpat, Radisson Otel Grubu bünyesinde çalışmaya başladı. Başarılı yönetici, ilk olarak Park Inn by Radisson İstanbul Ataşehir, ardından Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska otellerinde Genel Müdür pozisyonuyla çalışmalarını sürdürdü.

Başarının her daim ekip işi olduğuna inanan Alpat, Radisson Otel Grubu’nun sloganı ‘’Evet Yapabilirim!’’ hizmet felsefesini ve ‘’Mutlu çalışan, eşittir mutlu misafir.’’ misyonunu benimseyerek turizm sektöründeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Deneyimli yönetici ayrıca, özel bir üniversitede Danışma Kurulu Üyeliği yapmakta ve sektördeki tecrübelerini genç nesillere aktarmakta.

Radisson Blu Resort & Spa, Çeşme, Ege Denizi’ne sıfır konumu, kendine özel plajı, spa merkezi, Türk hamamı ve Alaçatı’ya yakın lokasyonuyla Çeşme’nin en gözde otellerinden. Farklı tiplerdeki odalara ve suitlere sahip otelde toplam 312 oda bulunuyor. Tatilin başından sonuna dek misafirlerini özel hissettirmek için benzersiz ve ayrıcalıklı bir deneyim sunan Radisson Blu Resort & Spa, Çeşme, 2 restoran ve 3 farklı barıyla da dikkat çekiyor. Aile dostu otelde ayrıca, çocuklar için oyun alanı ve Çocuk Kulübü de bulunuyor.