Yeni yıla, HILTON ParkSA'nın eşsiz Boğaz manzarasında girin

Zengin çeşitler arasında, iç pilav ile doldurulmuş hindi dolması, kestane şekerlemesi, frenk üzümü reçeli, brüksel lahanası sotesi, karışık dolma tabağı ve midye dolma sunuluyor.

Sıcak büfe ise çok özel lezzetlerle dikkat çekiyor. Ağır ateşte pişmiş ördek, pastırma ve yeşil fıstık ile doldurulmuş tavukgöğsü, zeytinli tapanade sos ile fener balığı ızgara, hamurla kaplanmış zencefilli ve bademli pilav, keşkek ve kuzu incik, hardal ve limon kabukları ile pişirilmiş kuzu pirzola, mükemmel bir yılbaşı mönüsünün parçalarını oluşturuyor.


Tatlı büfesine uğradığınızda ise hangi lezzeti tercih edeceğinize karar vermekte zorlanacaksınız. Kızartılmış karamelli kestane ile hazırlanmış yeni yıl pastası, çikolata terrine, bal kabaklı cheese cake, erik ve orman meyveli tart, pikan cevizli tart, tiramisu, elmalı tart tatin, ahududulu bitter kek, baklava çeşitleri, kestaneli tart, havuçlu kek, meyveli tartoletler ve fırınlanmış ayva çok özel konuklarına ikram edilmek için hazırlandı.

Hilton ParkSA’da 22 Aralık – 6 Ocak tarihleri arasında geçerli olacak yılbaşına özel çift kişilik odada gecelik tek kişi konaklama fiyatı, kahvaltı dahil 50 Euro. Artz Restaurant & Terrace’daki özel gala yemeğini içeren konaklama paketinin fiyatı ise gecelik kahvaltı dahil kişi başı 125 Euro.

Yılbaşında muhteşem bir İstanbul manzarası ve Nişantaşı’na yakın olmak istiyorsanız, Hilton ParkSA Istanbul sizlere keyifli bir seçenek sunmuş oluyor.

Hilton ParkSA Artz Restaurant & Terrace Yeni Yıl Mönüsü

Tarih : 31 Aralık 2008
Fiyat : Açık büfe mönü, limitsiz yerli içki dahil 225 YTL*
Tel : 0212 310 12 00