YENİLENMENİN TAM ZAMANI

The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum ile yenilenmenin tam zamanı.

YENİLENMENİN TAM ZAMANI

Bodrum Yarımadası koylarının en büyüleyicisi Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum’un ödüllü Spa merkezi ‘The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’ ile özlemi duyulan dinginliği keşfetmeye çağırıyor. ‘Türkiye’nin En İyi Spa Resortu’ kategorisinde 2018 Haute Grandeur ödüllü ‘The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’, bölgenin en kapsamlı sağlık, güzellik ve masaj programlarını lüks dokunuşlar eşliğinde sunuyor. Ödüllü Spa terapileri ve el yapımı doğal içerikli şifalı uygulama kürleriyle yılın tüm yorgunluğundan sıyrılmanızı sağlayacak ‘The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’ doğallığın izini sürüyor ve resort bahçesinden toplanan ada çayı ve lavantanın yanı sıra, zeytinyağıyla da sürdürülebilirlik felsefesini benimsiyor.

2.700 metrekarelik bir alana yayılan ve başarılı İtalyan mimar Antonio Citterio’nun imzasını taşıyan iki katlı ‘The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’; sekiz terapi odası, nefes kesen Ege Denizi manzaralı açık hava Spa kabinleri, özel kese odalarına sahip lüks hamamları, kapsamlı ısı ve su tesisleri, saunaları ve buhar odalarının yanı sıra, hem açık hem de kapalı yüzme havuzu alternatifleriyle misafirlerinin tüm beklentilerini karşılayarak kişiye özel Spa deneyimleri tasarlıyor. Üstelik ‘The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’ tarafından sunulan tüm masaj, bakım ve terapi seçenekleri, istek üzerine deniz kenarındaki kişiye özel, denizle iç içe Cabana'larda da uygulanabiliyor. Modern ekipmanlarla donatılmış tam donanımlı spor salonu, kinesis fitness duvarı, pilates reformer, stand-up-paddle (SUP) pilates ve yoga programları ise ‘The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’ misafirlerine benzersiz spor deneyimleri yaşatarak beden, zihin ve ruhları arasında mükemmel uyumu yakalama olanağı sunuyor.

Spa&Wellness Direktörü Fatoş Dülger’in yönlendirmeleriyle ‘The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’da ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirebileceğiniz özel masaj terapilerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Zengin masaj seçkisi arasında yer alan, Doğu'ya özgü meridyen masajının güçlü etkisini özel bitki yağlarının şifalı özellikleriyle bir arada sunan Oriental Q1 masajıyla stresinizi atabilir; iki terapistin mükemmel bir uyum içinde çalıştığı masaj deneyimi Dört El Ahengi ile uzun seyahatlerin yorgunluğunu üzerinizden atabilirsiniz. ‘The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’un yepyeni spa deneyimleri misafirlerini tüm sezon boyunca bütünsel bir yolculuğa çıkarıyor.