YILBAŞI COŞKUSU HİLTON İSTANBUL, CONRAD İSTANBUL VE HİLTON PARKSA'DA YAŞANACAK

Hilton İstanbul çocukları da unutmayarak onlara özel bir parti düzenleyecek. Kişi başı 70 TL’ye palyaço gösterileri, yüz boyama aktiviteleri ve lezzetli yiyeceklerden oluşan açık büfenin sunulduğu “Çocuklara Özel Parti”de özel bakıcı eşliğinde uyku odası da bulunuyor.
Yeni yılın ilk saatlerine kadar sürecek eğlencenin sabahında Hilton İstanbul, misafirlerini Bosphorus Terrace Restaurant’ta Yeni Yıl Brunch'ına davet ediyor. Eşsiz lezzetlerle dolu açık büfe ve trio müziğiyle yeni yıla iyi bir başlangıç yapma şansı sunan Yeni Yıl Brunch’ı kişi başı

KDV dahil sadece 82 TL.

Hilton İstanbul, 24 Aralık gecesi de Bosphorus Terrace Restaurant’ta canlı müzik eşliğinde enfes lezzetlerden oluşan büfesi, özel Noel dekorasyonuyla misafirlerine kişi başı 82 TL’ye unutulmaz bir Noel Akşamı sunuyor. 25 Aralık Noel Günü’nde ise nefis lezzetlerden oluşan özel Noel Brunch'ında kişi başı 82 TL’ye Noel dekoru ve klasik canlı müzik eşliğinde keyifli bir brunch sunuyor.

Yeni yıl gecesi Conrad Istanbul da misafirlerine ayrıcalıklı  kutlama alternatifleri sunuyor. Balo Salonu’nda canlı orkestra ve DJ eşliğinde açık büfe ve limitsiz yerli içkinin dahil olduğu yılbaşı balosu kişi başı 250TL’ye sunuluyor. Tarihi Yarımada ve Boğaz’ın eşsiz manzaraları ile otelin 14.katında yer alan Summit Bar’da canlı DJ performansı eşliğinde iki yabancı içecek, kanepeler ve sabah çorba servisi yapılacak Yeni Yıl Partisi’nin fiyatı ise kişi başı 150 TL
 Ayrıca, Conrad Istanbul, Noel günü ve gecesi de misafirlerin ağırlıyor. 24 Aralık akşamı set menü ve 25 Aralık’ta öğle ve akşam yemekleri ile Monet Restaurant’ta sunulacak olan Noel Büfesi bir adet köpüklü şarap dahil kişi başı 69 TL’ye sunuluyor. Canlı piyano eşliğindeki Noel Yemeği, 0-6 yaş grubundaki çocuklar için ücretsiz; 6-12 yaşındaki çocuklar için ise yüzde 50 indirimli olacak. Monet Restaurant’dan evlerine sipariş vermek isteyenler için ise; hindi, özel Noel pastası ve Noel kurabiyelerinin yer aldığı bir take-away menü de hizmetinizde.
 
Hilton ParkSA’nın misafirleri ise 2011 yılını Boğaz’ın ışıltılı manzarasına karşı Cloud 7 Restaurant, Bar & Terrace'da mücver üzerinde jumbo karides, füme somon, yengeç salatası, sushi köşesi, ördek, iç pilavlı hindi dolması gibi çok çeşitli lezzetlerin yer alacağı açık büfe ve canlı müzik eşliğinde karşılıyor. Gece ise muhteşem Boğaz manzaralı terasta DJ müziği, atıştırmalıklar ve çorba servisi ile gece tamamlanıyor. Kişi başı limitsiz içecek dahil 270 TL. Yılbaşını evinde kutlamak isteyenlere ise 29 Aralık’a kadar sipariş verdikleri taktirde, ünlü Hilton Şefleri tarafından hazırlanan 6-8 kişilik doldurulmuş hindi, kestane, patates, brokoli ve havuç garnitürlerinden oluşan 'Özel Yılbaşı Hindi Menüsü' Nişantası ve çevresinde eve teslim ediliyor.Özel hindi menüsü fiyatı 195 TL. Noel yemeği organizasyonları için ise Hilton ParkSA ile iletişime geçmeniz yeterli olacak.
Hilton ParkSA, 2011’in ilk sabahında ise misafirlerine geç kahvaltıda zengin açık büfe, taze meyve suları, fırından yeni çıkmış poğaçalar limitsiz çay ve kahve ile Boğaz manzarası eşliğinde kahvaltı sunuyor.