YILDIRAY KARAER’DEN ANTALYA TURİZM FUARI’NA ÖVGÜ

28-29 Ekim 2019 tarihlerinde gerçekleşen Antalya Turizm Fuarı büyük bir ilgili ile takip edildi. Gerçek turizm profesyonellerinin buluştuğu fuarda,Corendon Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaerfuarla ilgili izlenimlerini açıkladı. İşte Karaer’in bu yıl ilki gerçekleşen Antalya Turizm Fuarı için övgü dolu sözleri…

YILDIRAY KARAER’DEN ANTALYA TURİZM FUARI’NA ÖVGÜ

Corendon Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, Antalya Turizm Fuarı’nda sektör profesyonellerinin bir araya geldiğini ve herkesin fuardan çok memnun kaldığını söyledi. Karaer;fuarlar ilgili görüşlerini şu sözlerle ifade etti; “Antalya’ya ve ülkemize turist çekebilmek için fuarlar büyük önem taşıyor. Bu fuarda 1000 acente ile turizm profesyonelleri görüşme imkanı buldu. B2B görüşmeler oldukça verimli geçti. Fuardan herkes oldukça memnun” dedi.

“Tasarımlarının Tek Tip Olması Önemli Bir Ayrıntı”

Karaer; stant tasarımları hakkında görüşlerini şu sözlerle ifade etti. “Ben şahsım olarak özellikle GM Center ve Antalya Turizm Fuarı Kurucusu Selçuk Meral’e fuar stantlarının tek tip olmasının ve sadece logo kullanımının güzel bir ayrıntı olduğunu ilettim. İlki gerçekleşen bu fuarda titiz düşünülmüş bir organizasyon kurgusu varlığı tüm katılımcıları mutlu etti.” dedi.

Bu Başarılı Organizasyon İçin Tüm Ekibi Tebrik Ederim

Karaer; “Fuarda workshoplarda dikkat çeken detaylardandı. Fuar alanı ile aynı alanda konuşmaların gerçekleştirilmesi fuar katılımcıları için büyük bir kolaylıktı. İsteyenlerin fuarı gezmesi, isteyenlerin ise konuşmaları dinlemesi sağlanmıştı. Antalya Turizm Fuar organizasyonu ilk olmasına rağmen oldukça çok başarılı bir şekilde organize edilmiş. Bu başarılı organizasyon için tüm GM Center ve Antalya Turizm Fuarı ekibini tebrik ederim”dedi.