YILDIZLAR GLORIA SPORTS ARENA'DA BULUŞUYOR

‘Gloria Cup 2020 Uluslararası Erkek Basketbol Turnuvası’ Başlıyor

YILDIZLAR GLORIA SPORTS ARENA'DA BULUŞUYOR

Avrupa’nın en geniş kapsamlı spor oteli Gloria Sports Arena (GSA) bu yıl dördüncü kez Gloria Cup Uluslararası Erkekler Basketbol Turnuvası’na ev sahipliği yapıyor.

2-6 Eylül ve 8-13 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Gloria Cup Uluslararası Erkekler Basketbol Turnuvası’nda; Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko, Galatasaray Doğa Sigorta, Pınar Karşıyaka, Crvena Zvezda, BC Dnipro, Tofaş, Türk Telekom ve Bahçeşehir Koleji karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor.Takımların sezon öncesi mücadele ettiği ciddi hazırlık turnuvalarından biri olarak kabul edilen, “Gloria Cup”, bu yıl “Gloria Sports Arena”ev sahipliğinde bir kez daha yıldız isimleri parkede ağırlıyor.

Lige hazırlık sürecinde çok önemli yere sahip olan Gloria Sports Arena ev sahipliğinde, Smart Casual Event’in organizatörlüğünde düzenlenecek olan “Gloria Cup Basketball Turnuvası” dokuz takımın katılımıyla iki grup halinde gerçekleşecek.

2-6 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan turnuvanın ilk ayağında Bahçeşehir Koleji, Anadolu Efes, BC Dripro, Galatasaray Doğa Sigorta yer alacak. Pandemi nedeniyle uygulanan uluslararası seyahat kısıtlamaları sebebiyle CSKA Moscow ve Khimki Moscow Region takımları turnuva da yer alamayacak.

8-13 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek ikinci hazırlık grubunda; Anadolu Efes, Crvena Zvezda, BC Dnipro, Fenerbahçe Beko, Galatasaray Doğa Sigorta, Pınar Karşıyaka, Tofaş, Türk Telekom kozlarını paylaşacak.

SON ŞAMPİYON ANADOLU EFES GLORİA SPORTS ARENA’DA HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Geçtiğimiz sezonu Ergin Ataman yönetiminde Basketbol Süper Ligi’nde lider olarak tamamlayan Anadolu Efes, Gloria Cup turnuvaları öncesinde Gloria Sports Arena’da hazırlık çalışmalarına başladı.Basketbol takımları için sezon öncesi hazırlık döneminin en zorlu turnuvası olarak gösterilen Gloria Cup Basketball 2020, aynı zamanda şu anda Avrupa’daki tek büyük kamp ve turnuva organizasyonudur.Gloria Sports Arena ev sahipliğinde gerçekleşecek Gloria Cup Basketball 2020, Türkiye’den canlı yayınla D-Smart ve yurtdışında yayınlayan televizyon kanalları ile izleyici ile buluşacak. Karşılaşmalar seyircisiz olarak oynanacak.