YÖRSİAD: COVİD-19 KARŞISINDA BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI!

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği) toplantılarını tele konferans sitemi ile yaparak derneğin olağan işleyişine devam ediyor.

YÖRSİAD: COVİD-19 KARŞISINDA BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI!

Alınan günlük kararların ve önlemlerin bile takibinin zor olduğu bu dönemde YÖRSİAD üyeleri süreç geliştirme ve istişare toplantıları ile ortak aklın ve bilincin oluşturulması için bir araya geldi. Sosyal mesafenin korunması ve COVİD-19 önlemleri doğrultusunda ‘YÖRSİAD Online Toplantısı’nı gerçekleştiren YÖRSİAD Üyeleri fikirlerini ve durum tespitlerini ortaya koydu.

Online toplantılar ile süreç devam edecek!

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege yaptığı açıklamasında “ Süreç her birimiz için gerek bireysel, gerekse kurumsal olarak tahminlerimizin çok çok ötesinde sonuçlar doğuruyor. Bu zor günler içerisinde çözüm ortaklıkları, durum değerlendirmesi, stratejik görüş ve öneriler, sektörel yönelimler ve olasılıkların yanı sıra toplumsal hafızanın veri bazında kütüphaneleştirilmesi ve deneyim aktarımı konusunda fikir alışverişinde bulunan grup üyeleri sürdürülebilir  fikir alışverişinin online toplantılar ile devamlılığı kararını da aldı. Bu karar doğrultusunda ilerleyen dönemlerde sürecin gereklilikleri izlenerek; hedef kitlesi için projeler, istihdam temelli çözümler ve iş birliğinin en gelişmiş hali olan konsorsiyumların oluşturulmasının ön kararlarının alınması ve uygulanması çerçevesinde anlaşmaya varıldı” dedi.

#Evdenyaptık sende gelecek için #EvdekalTürkiye!

“#Evdenyaptık sende gelecek için #EvdekalTürkiye.” Hastagleri ile mesaj veren YÖRSİAD Yönetimi, organizasyonel bilincin; bütüncül kararlarla entegrasyonunu benimseyerek bu sıkıntılı süreçlerde üretkenliğini en üst düzeyde göstermek için çeşitli kararlar aldı.

Sosyal medyanın gücünden yaralanacaklar!

Alınan kararlara göre, özellikle kullanılan sosyal medya gücüne destek verilmesi, toplumun hassasiyetleri doğrultusunda hareket edilmesi , iş insanları olarak sürecin içinde görev ve sorumluluk üstlenilmesi, bireysel ve kurumsal gelişim çalışmalarına ağırlık verilmesi gerekliliği, toplum bilincinin arttırılması ve sürecin kriz ortamından normal seyrine dönmesi için gereken fikir alışverişlerinin networkler aracılığı ile minimize edilmesi ve toplantıların ilerleyen dönemlerde kamusallaşan sonuçları ortaya çıktı.